""
""

Zvezda dovodi još jednog Slovenca! Stojanović hoće Kelhara (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.01.14. | 08:33

Aleksandar Luković sve dalje od povratka, otputovao sa Zenitom na pripreme u Izrael

Stigao je Savo Pavićević, ali borba Crvene zvezde za još jednog štopera se nastavlja. Ili bliži kraju, ako je suditi na osnovu informacije Sporta, koji piše da je blizu Marakane – Dejan Kelhar!

Reč je o Slovencu, koji je posle raskida ugovora sa Gabalom (Azerbejdžan) slobodan u izboru nove sredine i to bi trebalo da predstavlja olakšavajuću okolnost po finansijama opterećene crveno-bele. Kelhar je izbor šefa struke Slaviše Stojanovića, koji je letos insistirao na dolasku Nejca Pečnika, pa mu rukovodioci s jedne strane veruju kad je njegov sud u pitanju i prema saznanjima Sporta  nekadašnji reprezentativac Zmajčeka (šest utakmica) raspoložen je da se preseli u Beograd. I sudeći prema karakteristikama, Zvezda bi dobila dragoceno pojačanje, jer se Kelhar osim primarne pozicije štopera snalazi i na mestima desnog i levog beka.

Izabrane vesti

Dejan Kelhar je rođen 5. aprila 1984. u Brežicama i važi za pravog fudbalskog globtrotera, pošto je igrao u devet klubova i sedam država. Seniorsku karijeru počeo je u Celju, a u Sloveniji nosio još dresove Krška i Olimpije, dok se u inostranstvo dokazivao u nemačkom Grojter Firtu, belgijskom Serkl Brižu, poljskoj Legiji, izraelskom Hapoelu iz Haife, turskom Samsunu i pomenutoj Gabali.

Eventualni dolazak Dejana Kelhara može da znači da će Crvena zvezda i ove zime ostati bez planiranog pojačanja u liku Aleksandra Lukovića. Iako trener Lućano Spaleti ne računa, poveo ga je na pripreme Zenita u Izrael, što ga prililno udaljava od povrtaka među crveno-bele, koji nemaju novca da Rusima plate obeštećenje, niti bivši reprezentativac želi tek tako da se odrekne preostalh zarada iz ugovora koji mu ističe na leto.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaZima 2014SrbijaSlaviša StojanovićDejan KelharFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara