Zvezda hoće još jednog zlatnog Litvanca!

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.06.18. | 09:23

Crveno-beli nanišanili pojačanje u Italiji

Posle Dejana Melega na Marakanu bi mogao da stigne još jedan zlatni Litvanac! Ukoliko Filip Stojković ode u inostranstvo, alternatia bi mogao da bude nekadašnji omladinski reprezentativac naše zemlje Petar Golubović, saznaje Kurir.

Ime defanzivca Novare nalazi se u notesu sportskog direktora crveno-belih Mitra Mrkele, koji je odlično upoznat sa kvalitetima bivšeg člana Rome, Pize i OFK Beograda.
Završio sam uspešnu sezonu u Novari i razmišljam o novoj sredini a svakako prija interesovanje Zvezde u kojoj sam proveo veliki deo omladinskog staza i ona mi je uvek u srcu. Zvezdan Terzić dobro poznaje moje kvalitete još iz OFK Beograda, imali smo odličnu saradnju. Trenutno imam ugovor jos dve godine ali sasvim je realno da promenim sredinu jer želim da napredujem. Poznajem mnogo momaka iz Zvezde, vidim da je sad došao i Meleg sa kojim sam osvojio zlato u Litvaniji. Ako nam se ambicije poklope, možda zaigram i ponovo u crveno belom“, rekao je Golubović za Kurir.

Izabrane vesti

Dobra stvar za Golubovića je činjenica da može podjednako dobro da igra na pozicijama desnog beka i štopera. U Italiji je češće igrao na mestu štopera, ali se u Srbiji momak rođen 1995.godine afirmisao kao desni bek. Bio je standardan član omladinske selekcije koja je na Prvenstvu Evrope 2013.godine osvojila zlatnu medalju.

Ove sezone Petar Golubović je za Novaru odigrao 31 meč.


tagovi

Petar Golubović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara