""
""

Zvezda kompletirala odbranu: Da li se Rendulić vraća u prvi tim?

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.09.16. | 09:20

Iskusni štoper se oporavio od povrede zadnje lože

Crvena zvezda je kompletirala redove, pošto se treninzima prvog tima iz Ljutice Bogdana pridružio Zoran Rednulić, koji se oporavio od istegnuća zadnje lože, pa stručni štab srpskog šampiona sada ima opciju više u poslednjoj liniji pred gostovanje Javoru u Ivanjici (nedelja, 17.00).

Izabrane vesti

U prethodne tri utakmice protiv Partizana, ČSK Čelareva i Vojvodine štoperski tandem su činili Damijen le Talek i Aleksandar Luković, pa ostaje da se vidi da li će Rendulić, koji je bio gotovo standardan na samom početku sezone, ponovo u prvih 11.
"Trenirao sam normanlno dva dana, biću spreman za vikend i gostovanje u Ivanjici. Neverovatno. I prošle sezone sam se povredio pred derbi u Humskoj, a kada sam bio u Javoru takođe pred mečeve sa Partizanom u Beogradu. Propustio sam dve velike utakmice, ali sezona je duga i čeka nas još mnogo iskušenja", rekao je Rendulić.

Iskusni štoper je dres Javora nosio u sezoni 2010/2011. i vrlo rado se seća boravka u Ivanjici.
"Lepe uspomene me vežu za stadion i klub, odigrao sam jednu od najboljih sezona u karijeri i postigao devet golova. Stekao sam mnogo prijatelja, tazbina mi je u Ivanjici jer je odatle suprugina porodica. Stekao sam mnogo prijatelja kraj Moravice".

Navijači Crvene zvezde bi voleli da ekipa konstantno igra na nivou iz drugog poluvremena protiv Vojvodine.
"Drugo poluvreme je bilo najbolje u sezoni, sve se lepo videlo sa tribine. Prezadovoljan sam, bio je to model kako treba da se igra. Kao da nije bila utakmica u Srbiji, nego u nekoj od "liga petice", rekao je Rendulić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSuperligaZoran Rendulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara