""
""

Zvezdu očekuje opšta jurnjava: Za titulu i licencu

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.13. | 09:47

Kako na sportskom, tako i na finansijskom planu crveno-bele očekuje uzbudljivo proleće u kojem mogu mnogu da dobiju, ali i da izgube

 

Izabrane vesti

Crvena zvezda je za desetak dana isplivala iz rezultatskog kanala i na krilima kikseva najvećeg rivala opet se vratila u borbu za titulu. Crveno-bele očekuje veoma težak posao u pokušaju da pretsignu Partizan, jer ne zavisi sve od njih. Ohrabrujuće vesti su da su se treninzima vratili Luka Milivojević i Filip Kasalica i da će biti spremni za nastavak šampionske trke.

Kako na sportskom, tako i na finansijskom polju, Zvezdu očekuje foto-finiš, jer se i klupska operativa bori svim silama da obezbedi evro licencu. U tu svrhu će i aktuleni prvotimci morati da pristanu da im klub isplati zaostala dugovanja sa zakašnjenjem.
„Predali smo prvu dokumentaciju. Ostalo je reprogamiranje stavki iz ugovora sa klubovima, igračima, zaposlenima... Ima i repova koji se vuku iz prošlosti. Nema striktnog datuma za polaganje čistih računa, ali verujemo da ćemo do licence u foto-finišu“, rekao je za Žurnal generalni sekretar Miodrag Zečević.

Ostaje da se vidi da li će svi prvotimci pristati na reprogram duga, s obzirom da ih njih nekolicina nisu zadovoljni tretmanom u klubu i da su na izlaznim vratima Marakane, pa nemaju ni neke jake razloge da izađu klubu u susret.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaevro licencaMiodrag ZečevićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara