"Filip Kasalica"
"Filip Kasalica"

Zvezda ostaje bez još jednog napadača: Filip Kasalica u Južnoj Koreji

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.07.14. | 11:15

Tokom vikenda pregovori u Seulu, potom i potpis ugovora

Filip KasalicaPosle Dragana Mrđe koji je završio u Japanu, još jedan napadač Crvene zvezde planira da se otisne ka Dalekom istoku. Jedina je razlika što će, za razliku od iskusnog špica koji je zadužio dres japanske Omije, Filip Kasalica put Južne Koreje.

Za reprezentativca Crne Gore je zainteresovan Ulsan, čiji je sponzor poznata fabrika automobila Hjundai, pa i novac koji bi na Marakanu trebalo da stigne na ime obeštećenja ne bi trebalo da bude zanemarljiv.
Zvali su me da dođem da utanačimo usmeni dogovor, nadam se da će misija u Južnoj Koreji da bude uspešna. Razgovaraćemo tokom vikenda u Seulu i ako sve bude u redu uslediće potpisivanje ugovora“, rekao je za Sport Rade Ćaldović, menadžer koji zastupa Filipa Kasalicu.

Izabrane vesti

Inače, Kasalica je još tokom zime praktično bio na pragu odlaska iz Crvene zvezde, ali je u poslednji čas ruska Mordovija odustala od angažmana. Odlazak Kasalice značio bi i nastavak opipanja šampionske ekipe koju su do sad napustili Miloš Ninković, Dragan Mrđa, Nejc Pečnik, Dejan Kelhar, Boban Bajković, a došli su Nenad Gavrić, Predrag Đorđević i Đorđe Despotović.

Ekipa Crvene zvezde se u subotu seli na pripreme u Sloveniju.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Ulsantransferi2014SuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaFilip Kasalica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara