""
""

Zvezda predstavila Miloševića, sportski direktor otkriva: Pričamo sa Kangom, ali i još nekolicinom igrača

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.06.16. | 14:11

Zlatni Orlić zadužio dres sa brojem 21, uskoro dolazak novih igrača

Crvena zvezda je i zvanično predstavila doskorašnjeg levog beka subotičkog Spartaka Stefana Miloševića kao novo pojačanje za narednu sezonu. Zlatni srpski Orlić je tako postao alternativa, ali i ozbiljna konkurencija jednog od najboljih igrača šampionskog sastava na stadionu Rajko Mitić, Luisu Ibanjezu.

Milošević je zadužio dres sa brojem 21, ugovor sa crveno-belima potpisao na četiri godine, a kako se ranije pominjalo, Spartaku će pripasti obeštećenje od 300.000 evra, uz određeni procenat od naredne prodaje.
"Došao sam u veliki klub, kao što je poznato. Zvezda je bila najbolja prošle sezone, nadam se da ću ispuniti očekivanja i ispuniti cilj, odbranu titule", rekao je Milošević na promociji na stadionu Rajko Mitić.

Izabrane vesti

Kao što smo rekli, konkurencija je možda i najjača u ekipi.
"U neku ruku to je i dobro za mene. Trudiću se da naporno radim, volim izazove",

Pored Miloševića, srpski šampion u dosadašnjem toku prelaznog roka doveo je još Adama Mičela i Tomasa Fibela, dok se među najvećim željama klupskih čelnika i stručnog štaba nalaze Gelor Kanga i Dijego Bisesvar.

Sportski direktor Blažo Raosavljević najavio je da će u narednim danima biti još pojačanja.
"Pričamo sa Kangom iz Rostova, ali i još nekolicinom igrača. Još nismo odlučili da li ćemo njega dovesti, uskoro će sve biti poznato", kazao je funcioner crveno-belih.

Uskoro se očekuje da paraf na novi ugovor stavi i Damir Kahriman.
"Bio je sa reprezentacijom Srbije, pa smo se dogorili da potpiše ugovor posle toga. Postoji dilema oko Sikimića i Anđelkovića, zavisi sve ko će doći i otići. U principu mislim da će Sikimić produži ugovor", zaključio je Raosavljević.

(FOTO: crvenazvezdafk.com)


tagovi

SuperligaStefan MiloševićSrbijaGelor KangaFK Crvena zvezdaBlažo Raosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara