""
""

Zvezda Ridu dala tri komada, ali zaradila i dva crvena! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.02.13. | 16:50

Crveno-beli savladali Austrijance rezultatom 3:0 u prvoj proveri u drugoj fazi priprema u Antaliji. Pocrveneli Kirovski i Spajić

 

Crvena zvezda nastavlja tamo gde je stala! Četa Aleksandra Jankovića je po jakom vetru na terenima hotela Kalista savladala austrijski Rid sa 3:0 (2:0) i nastavila trijumfalan niz u Turskoj - četiri od četiri!

Izabrane vesti

Pobeda je mogla da bude i ubedljivija da su crveno-beli koristili sve svoje šanse kojih je bilo na pretek.

Ipak, pogodili su "samo" Luka Milunović posle kornera kapitena sa desne sane, Luka Milivojević na ubacivanje Darka Lazovića iz slobodnog udarca sa oko 30 i kusur metara, i Nenad Milijaš, koji je indirektan udarac sa peterca posle kratkog dodira Nikole Mikića pretvorio u konačnih 3:0.

Kapiten je pružio sasvim solidnu partiju, pa se može reći da su Kinezi, koji su ga pratili na ovom meču, zadovoljni napustili igralište hotela Kalista.

Najviše muka protivnicima kao po pravilu zadavao je Lazović, ali treba istaći i da su Milivojević i Milijaš sve vreme držali sredinu terena u svojim nogama.

Odličan utisak ostavio je i mladi  Vukan Savićević, koji sve više opravdava ideju Aleksandra Jankovića da baš 18-godišnjem momku prepusti ulogu plejmejkera, koji će špiceve hraniti loptama.

Kompletnu sliku su, međutim, pokvarila dva crvena kartona koja bi Zvezdu skupo koštala da je u pitanju bio takmičarski meč.

Prvo je van terena morao Aleksandar Kirovski, koji je posle verovatno jedinog kiksa crveno-bele odbrane (fenomenalan je bio Nikola Petković) istrčao van kaznenog prostora i oborio rivala za direktan crveni.

U drugom poluvremenu isključenje je zaradio i Uroš Spajić, koji je zbog igranja rukom dobio drugi žuti.

Kompletan tok meča pogledajte OVDE.

Piše: Dejan Stanković, specijalni izveštač MOZZART sporta iz Antalije


tagovi

Antalija 2013FK Crvena zvezdaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara