"Crvena zvezda"
"Crvena zvezda"

Zvezda - Šan 8:0 (KRAJ)

Vreme čitanja: 3min | uto. 12.02.13. | 15:45

Crveno-beli igraju sedmu prijateljsku utakmicu u Antaliji

Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA - ŠAN

Izabrane vesti

Teren hotela Kalista;
Gledalaca: Oko 50;
Sudije: Marćin Borsi, Marćin Lis, Tomaš Nemirovski (Poljska);

Crvena zvezda: 32-Kirovski, 29-Vešović, 6-Krneta, 14-Mikić, 23-Reljić, 4-Mijailović, 7-Dimitrijević, 11-Kadu, 29-Karaklajić, 17-Kasalica, 27-Mihajlović;
Klupa: 1-Bajković, 22-Vesić, 2-Pantić, 3-Petković, 5-Spajić, 8-Lazović, 10-Milijaš, 18-Milunović, 18-Ožegović, 19-Milivojević, 20-Garido, 25-Mladenović, 28-Savićević, 91-Mudrinski;

Šan: 1-Tuhčić, 3-Toto, 5-Štun, 8-Burak, 10-Zećiri, 11-Troisio, 16-Bećiri, 17-Jildiz, 18-Bišot, 20-Ventura, 22-Đurgola;
Klupa: 2-Elsenson, 4-Hat, 6-Flac, 15-Solinger, 23-Kvaderer, 99-Abdi, 1-Bandić.

UTAKMICA JE POČELA!!!

7. minut: GOOOOOL!!! Zvezda već vodi što i ne čudi da su protivnici amateri iz Lihtenštajna, koji se takmiče u četvrtoj ligi Švajcarske. Brza akcija Karaklajića, koji prvi put u Beleku igra na svojoj prirodnoj poziciji na desnom krilu, Kadua i Filipa Kasalice, koji postiže svoj prvi gol u Beleku. Sudeći po uvodnim minutima očekuje nas goleada.

11. minut: GOOOOL!!! Šuterski trening crveno-belih. Kasalica ponovo pogađa u metu! Karaklajić je sa desne strane pronašao saigrača i usledila je rutinska egzekucija za 2:0.

15. minut: Oprobao se i Mijailović šutem sa 22 metra. Snažno, ali preblizu golmanu. Već u sledećoj akciji pokušao je i Krneta, ali za malo pored gola.Viktorija pred golom Šana.

19. minut:Još jednom tuče Mijailović, mnogo bolji šut, ali golman Tuhčić je ponovo siguran.

22. minut: Reljić glavom preko gola. Bilo bi pravo čudo ako u mreži Šana ne završi barem pet komada.

25. minut: GOOOOL!!! Četvrti gol Stefana Mihajlovića u Beleku. Sjajno ubacivanje u prostor i još bolji pas Kadua. Mladi napadač je otišao podosta u stranu, ali precizno gađa suprotnu stativu.

32. minut: Kasalica ponovo preti sa ivice kaznenog. Tuhčić vrhovima prstiju u korner. Šan ne može da izađe sa svoje polovine terena. 

34. minut: Moralo je da bude 4:0! Kadu je sjajno uposlio Kasalicu, koji je bio sam pred Tuhčićem, ali je nesebično poslužio Mihajlovića. Ipak, Mihajlović iz zicer situacije šutira pored gola. Kasalica je možda trebalo sam da završi akciju. 

38. minut: GOOOOOOL!!! Dubinska lopta Čave Dimitrijevića za Kasalicu, koji je posle greške čuvara ponovo izbio sam pred golmana Šana, ali je ovaj put sa 10 metara šutirao pod prečku za het-trik.

40. minut: GOOOOOL!!! Raspucao se Kasalica, ali podjednake zasluge za četvrti gol Zvezde pripadaju i Vešoviću, koji je probio po desnoj strani i na drugoj stativi kao na tacni uposlio saigrača. Kasalica je sa tri metra samo postavio nogu za petardu već posle 40 minuta igre.  

45. minut: GOOOOOOL!!! Šesti gol u mreži Šana. Stefan Mihajlović je drugi put zatresao mrežu amatera iz Lihtenštajna, a komplimenti i za mladog Nikolu Karaklajića, koji je sjajno centrirao sa desne strane i na petercu pronašao saigrača.

KRAJ POLUVREMENA!!!

Lakši šuterski trening Crvene zvezde. 

POČETAK DRUGOG POLUVREMENA!!!

46. minut: Za sada nema izmena u timu Zvezde. 

47. minut: Šale prisutnih na terenu hotela Kalista. Mole Aleksandra Jankovića da ih ubaci u igru kako bi postigli barem jedan gol u dresu Crvene zvezde.

50. minut: Golman Zvezde Aleksandar Kirovski igra verovatno najdosadniju utakmicu u karijeri. Što se kaže: "Smorio se kao Spajdermen u Vojvodini".

54. minut: Crveno-beli u drugom poluvremenu milostivi. Lopta je i dalje na polovini terena Šana.

60. minut: Očigledno je da su igrači Zvezde povukli ručnu. Praštati je junački. 

61. minut: Možda će sada crveno-beli agresivnije u napad, jer su u igru umesto Mijailovića, Kasalice i Mihajlović ušli Luka Milivojević, Luka Milunović i Ognjen Ožegović.

67. minut: Prvi udarac Šana ka golu Kirovskog. Sa 30 metara iz slobodnog udarca. Nekih pet metara pored gola. Ali vredi notirati.

69. minut: Milivojević je raspalio sa 25 metara. Tik pored stative.

74. minut: GOOOOOL!!! Ognjen Ožegović iz dva pokušaja prekida uspavanku. Njegov prvi gol u Beleku.

77. minut: Milunović izblokiran u poslednjem trenutku. Šan pokazuje izvesne napadačke ambicije, ali fudbaleri kluba iz Lihnteštajna više ne mogu ni da istrče kontru kako treba.

80. minut: Crvena zvezda, ipak, ne može da završi meč sa 11 igrača! Duga lopta Milivojevića za Ožegovića, koji je nesmotreno đonom krenuo na golmana Šana, pa mu je sudija pokazao direktan crveni karton. Zvezda igra sa desetoricom u polju.

84. minutGOOOOL!!! Tika-taka Milunovića, Milivojevića, Kadua i Čave Dimitrijevića, koji sjajnu akciju kruniše rutinskm egzekucijom.

KRAJ UTAKMICE!!!

Piše: Dejan Stanković


tagovi

Antalija 2013FK Crvena zvezdaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara