""
""

Zvezda se nećkala, Slovenac potpisao za Slovan!

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.18. | 18:01

Napadač našao novi klub

Možda nije bio primarna želja, ali slovenački reprezentativac Andraž Šporar bio je jedan od želja rukovodstva Crvene zvezde. Razmišljali su na Marakani o dovođenju doskorašnjeg člana Bazela, ali nisu dobili dobre povratne informacije. Tačnije, čuli su da voli da izlazi i da uvek predstavlja potencijalnu minu u svlačionici u trenucima kada nije u prvom planu.

Ti podaci su otežali transfer, posebno zbog činjenice da  bi u prvom trenutku Šporar imao ulogu alternativnog napadača. Bio bi ispomoć Aleksandru Pešiću u slučaju da odlaska Ričmonda Boaćija.

Izabrane vesti

Dok su se u Zvezdi nećkali reagovao je Slovan iz Bratislave. Slovački klub je objavio da je potpisao ugovor na 4,5 godina za timom koji je u prošloj sezoni predvodio Ivan Vukomanović. Finansijski detalji nisu saopšteni, tačnije nije poznato koliko novca je Slovan izbrojao Bazelu.
„Ovo je jedan od najtežih transfera u istoriji našeg kluba. Srećan sam što smo sve završili. Potpisali smo ugovor na 4,5 godina. Igrač ovakve klase prvi put dolazi u Sloveniju. On je igrač koji zadovoljava sve kriterijume. Sa ovakvim transferima možemo da verujemo da ćemo se približiti uspehu na međunarodnoj sceni“, rekao je predsednik Slovana Ivan Kmotrik.

Bazel je Šporara platio pet miliona evra u zimu 2015.godine. Međutim, nekadašnji član Olimpije je postigao samo tri gola za švajcarski klub. Prethodnu polusezonu je proveo na pozajmici u Arminiji.

 

 


tagovi

Andraž ŠporarBazelFK Crvena zvezdaEvropameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara