""
""

Crveno-beli se pojačavaju iz Čukaričkog: Nije Pavlović, ali je rasan napadač! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.06.16. | 20:27

Jedan od najboljih strelaca Omladinske lige Srbije imao je na stolu ponudu kluba sa Banovog brda, ali izgleda da se u ceo proces umešao srpski šampion i odneo pobedu

Crvena zvezda je ovog leta usmerila pažnju ka Andriji Pavloviću, činila brojne diplomatske napore da u Ljutice Bogdana dovede reprezentativnog špica, međutim, Kopenhagen i njegova finansijska moć su odneli pobedu. Ipak, srpski šampion će se ovog leta po svemu sudeći pojačati sa Banovog brda i to rasnim napadačem, koji bi trbalo da bude ozbiljan zalog za budućnost. Kako saznaje MOZZART Sport paraf na profesionalni ugovor već u utorak mogao bi da stavi napadač rođen 1998. godine - Vanja Vučićević. Inače reč je o sinu legendarnog partizanovog driblera Ušketa Vučićevića.

Izabrane vesti

Vučićeviću junioru istekao je stipendijski ugovor sa Brđanima, a prethodnih dana vođeni su dugotrajni pregovori na relaciji rukovodstvo Čukaričkog - porodica Vučićević. Jedan od najboljih strelaca Omladinske lige Srbije imao je na stolu ponudu kluba sa Banovog brda, ali izgleda da se u ceo proces umešala Crvena zvezda. Kako je Vanji istekao stipendijski ugovor, crveno-beli će ga dobiti za simbolično obeštećene koje se određuje pomoću tablica FSS, a ono će iznositi između 50.000 i 100.000 evra.

Da je došlo do zastoja u pregovorima između Čukaričkog i Vanje Vučićevića, odnosno da se umešala Crvena zvezda, između redova je potvrdio i sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević.
"Čuo sam i ja za glasine da bi Vanja mogao da pređe u Crvenu zvezdu, ali nas niko nije zvao", rekao je za naš portal Matijašević.

 Zvezdi ulazak u Ligu šampiona donosi ozbiljan novac, a može i vama!

Na drugom Brdu, onom Topčiderskom, mudro ćute. Mada se može čuti da je Vanja Vučićević ozbiljna projekcija kluba za budućnosti i da će za sezonu ili dve činiti napadački tandem zajedno sa godinu dana mlađim Joveljićem.

Sin Nebojše Vučićevića svojim golovima dao je ozbiljan doprinos šampionskoj tituli Čukaričog u nedavno završenoj sezoni. U finišu je imao problema sa povredama, pa je odlučujući meč za šampionsku titulu između Čukaričkog i njegovog verovatno budućeg kluba gledao sa zapadne tribine stadiona Rajko Mitić.

Iako je sin legendarnog napadača večitog rivala, Vanja Vučićević je u još ranijim izjavama poručivao da nije veliki navijač Partizana i da ne bi imao ništa protiv da jednog dana zaigra i na drugoj strani Topčiderskog brda.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vanja VučićevićSuperligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara