"Zvezda"
"Zvezda"

Zvezda stigla u Portorož, Stojanović proba Cilinšeka

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.02.14. | 16:14

“Postojala je ideja da se sada preselimo u Kopar, ali uslovi u Marini Portorož su zaista odlični i igrači imaju neophodan mir pa nismo menjali bazu", kaže trener Zvezde

ZvezdaFudbaleri Crvene zvezde otputovali su avionom do Ljubljane, a odatle autobusom do stare baze u Portorožu, gde su i odradili prvi deo priprema. Trener crveno-belih Slaviša Stojanović odlučio je ne menja ni mesto boravka, a ni ritam rada, tako da će se na teren odlaziti u 10.00 i 17.00 časova, dok su prijateljske utakmice uvek u 14.00 časova.
“Postojala je ideja da se sada preselimo u Kopar, ali uslovi u Marini Portorož su zaista odlični i igrači imaju neophodan mir pa nismo menjali bazu. Treninge ćemo i dalje sprovoditi na terenima sportskog centra „Bonifika“ u Kopru”, rekao je Stojanović za zvaničan klupski sajt.

Prvi rival će već u ponedeljak, 3. februara, biti slovenački NK Domžale, dok je dva dana kasnije na programu duel sa Slobodom iz Tuzle (direktan prenos na TV Arena sport 1). Već 8. februara sledi utakmica protiv Kopra, dok je poslednji meč zakazan za 12. februar, a rival je Gorica.

Spisak igrača veći je za ime Saše Cilinšeka koji će i na pripremama u Sloveniji nastaviti da se dokazuje stručnom štabu kako bi eventualno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

SlovenijaSlaviša StojanovićSaša CilinšekEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara