""
""

Zvezda sutra u Mitrovici, Dobrić povređen

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.12.17. | 11:54

"Utakmice sa Megom su tradicionalno zanimljive i to je nešto što će nas dodatno pozvati na opreznost", kaže Alimpijević

Košarkaši Crvene zvezde kalendarsku godinu u ABA ligi završavaju utakmicom protiv starog poznanika, ekipe Mege. Meč 13. kola regionalnog takmičenja zatvara ovu rundu, a igraće se u dvorani Pinki u Sremskoj Mitrovici.

Izabrane vesti

Hendikep za ekipu trenera Dušana Alimpijevića predstavlja činjenica da se na subotnjem treningu povredio Ognjen Dobrić (skočni zglob) i on neće biti u kombinaciji za ovu utakmicu...
"Mega gaji prepoznatljiv stil igre, sa poznatim sistemom trenera koji to odlično radi godinama. Mi ulazimo u ovu utakmicu posle nekoliko treninga i to je bila dobra situacija za nas, jer smo bili u prilici da to uradimo posle serije teških putovanja. Treninzi su nam bili neophodni i zbog uklapanja novog igrača Dilana Enisa. Utakmice sa Megom su tradicionalno zanimljive i to je nešto što će nas dodatno pozvati na opreznost. Rezultati u poslednjih nekoliko kola takođe pokazuju da moramo biti maksimalno oprezni u svakoj utakmici", kazao je Alimpijević.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić očekuje dobru utakmicu i nastavak serije pobeda u regionalnom takmičenju:
"Položaj ekipe Mege u ovogodišnjoj ABA ligi nas ne zavarava, posebno što su nekoliko utakmica gubili u završnicama poput onih sa Cedevitom i Cibonom. Radi se o mladom i ambicioznom timu, koji igra vrlo agresivno, i koji sa klupe vodi trener koji je već nekoliko sezona tu. Imali su vremena da treniraju i da se pripreme za ovu utakmicu. Moramo da odigramo dobru odbranu za početak i da se držimo plana koji smo pripremili za ovaj meč".

Meč u Sremskoj Mitrovici na programu je u ponedeljak s početkom od 18 časova.

(foto: MN Press)


tagovi

Branko LazićFK Crvena zvezdaJadranska ligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara