"Onjilo"
"Onjilo"

Zvezda trlja ruke: Biće obeštećenja od Onjila, Martinoviću istekao ugovor

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.15. | 09:01

Nigerijac ima ponude iz Moldavije, Španije, Portugalije, Francuske, Italije, Kine i Emirata

OnjiloCrvena zvezda u hodu rešava mnoge probleme, a pojedini se rešavaju sami od sebe. Ifeani Onjilo, kome je istekla pozajmica u Ermisu, nalazi se u pregovorima sa nekoliko klubova i vrlo lako se može desiti da se ne pojavi na prozivci crveno-belih, dok je Novaku Martinoviću istekao ugovor i samim tim prestaju sve finansijske obaveze prema njemu.

Jasno je da uprava Zvezde ne računa na Nigerijca (plaćen 400.000 evra), koji se dobro pokazao na Kipru (15 golova), ali zato računa na potencijalno obeštećenje.
„Menadžer radi na pronalaženju najbolje ponude. Mnogi klubovi su započeli pregovore, ima interesovanja iz Moldavije, Španije, Portugalije, Francuske, Italije, Kine i Emirata“, izjavio je za nigerijske medije Ifeani Onjilo, a prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Martinović je poslednju zvaničnu utakmicu za Zvezdu odigrao u oktobru 2013. godine protiv Čukaričkog na Banovom brdu. Od tada je najčešće bio na listi povređenih, zimus je bio uz ekipu na pripremama u Sloveniji i nije mogao da prati ritam saigrača. Stigao je na Marakanu krajem jula 2013, u trenucima kad je uprava grozničavo tražila pojačanja na štoperskoj poziciji. Početak je bio obećavajući, pružio je dobru igru u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope sa Černomorecom. Nije, međutim, mogao da dostigne nivo iz vremena kad je nosio dres Steaue.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaNovak MartinovićIfeani OnjiloFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara