""
""

ZVEZDA: Trojici bekova ističu ugovori! Ko ostaje, a ko odlazi?

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.09.16. | 08:19

Trenutno, od bočnih igrača samo Stefan Milošević ima čvrstu saradnju sa crveno-belima...

Crvena zvezda je spremila nove ugovore za svoje bekove Marka Petkovića (24) i Mihaila Ristića (20)!

Nekadašnji kapiten mlade reprezentacije nije uspeo da ovog leta realizuje transfer u inostranstvo, a pošto mu ugovor ističe idućeg, plan kluba je da potpiše novi, kako se ne bi došlo u situaciju da ode bez obeštećeja. Sportski žurnal piše da je pred Petkovićem borba za mesto u prvom timu u nastavku sezone, ali ne isključuje ni mogućnost odlaska sa Marakane u decembru.

Izabrane vesti

Još jedan igrač sa kojim se planira produženje saradnje jeste Mihailo Ristić. I njemu aktuelni ugovor ističe 2017, a kako Zvezda u njemu vidi veliku perspektivu, pa čak i budućeg kapitena, paraf je u ovom slučaju obavezan. Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić nedavno je otkrio kako za Risitića već postoji ponuda jednog kluba od 2.000.000 evra plus 20 odsto od narednog transfrera, ali da se mogućnost prodaje nije ni razmatrala.

Zanimljiv je podatak da ugovor narednog leta ističe još jednom beku - Milošu Cvetkoviću (njegov status još nije razrešen, novi ugovor ili odlazak), te da samo sveže pristigli Stefan Milošević (Spartak Subotica) ima čvrtu saradnju sa srpskim šampionom. 

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaMiloš CvetkovićMihailo RistićMarko PetkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara