"Miodrag Zečević"
"Miodrag Zečević"

Zvezda ’visi’ za Evropu: Golog ne možete da skinete

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.05.13. | 09:14

Gensek Miodrag Zečević Večernjim novostima na plastičan način opisao koliko je loša situacija u Ljutice Bogdana

Miodrag ZečevićUEFA drži Ljutice Bogdana pod prismotrom, a u Crvenoj zvezdi se upinju da u smiraj roka iskopaju novac kojim bi mogli da isplate dugove prema drugom klubovima i bivšim igračima i obezbede evropsku licencu. Ipak, nije lako kada novca jednostavno – nema, pa se niko u crveno-belom klubu ne zaleće sa obećanjima da će sredstva biti obezbeđena.

Međutim, UEFA nema milosti, pa će Zvezda morati da, kako pišu Večernje novosti, do ponedeljka kada ističe rok za aplikaciju za evro-licence sakupi oko dva miliona evra!
"U klubu smo apsolutno svesni mogućih posledica, činimo maksimalne napore da ih izbegnemo, ali da se tako izrazim, golog ne možete da skinete", rekao je za Novosti generalni sekretar Zvezde Miodrag Zečević uz ogradu da još ima realnih šansi da se problem reši i da bi situacija mogla da večeras bude jasnija.

Izabrane vesti

Ipak, priznaje Zečević da je sve manje onih koji su spremni da priskoče u pomoć.
"Mnogi su pomagali klubu u prethodnom periodu i bili izigrani. Kredibilitet je Zvezda potrošila kao klub, bez obzira na to ko je u upravi. Ne zanima ljude o je sada u rukovodstvu. Za njih je to Crvena zvezda. Zato je i teško očekivati bilo čiju pomoć", zaključio je Zečević razgovor za Novosti.

Inače, ako Zvezda aplicira za evropsku licencu, a ne izmiri stare obaveze mogla bi da bude suspendovana ne na jednu, već na tri cele sezone.

(FOTO: MN Press, Marko Metlaš)


tagovi

FK Crvena zvezdaevro licencaLiga EvropeMiodrag ZečevićSrbijaUEFA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara