""
""

Zvezda za slast – Borac za spas!

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.04.17. | 15:03

„Moramo biti jaki protiv Zvezde, jer bela zastava pred plej-aut i tokom njega... O ne, to ne dolazi u obzir“, jasan je Vladimir Stanisavljević, pomoćni trener i trenutni vršilac dužnosti šefa struke čačanskog Borca

Čačak – Beograd, preko Stare Pazove... Tim putem su krenuli fudbaleri čačanskog Borca koji već sutra izlaze na teren stadiona Rajko Mitić. Igra se poslednje, 30. redovno kolo prvenstva, a Borcu na putu opstanka stoji Crvena zvezda. Na klupi Zebri i sutra će sedeti Vladimir Stanisavljević, pomoćni trener Borca u svojstvu vd šefa stručnog štaba kluba sa obale Morave. On za MOZZART Sport kaže da je statistika varljiva voćka, jer zna se gde je Borac, a gde Zvezda. Isto tako, ni bela zastava po njemu za Zebre nije rešenje jer su povoljni vetrovi i čvrsta igra u plej-autu jedina šansa Borca za opstanak u eliti.

Izabrane vesti

STIGLE SU MOZZART KVOTE ZA UTAKMICU CRVENA ZVEZDA - BORAC 

„Svakako da Zvezda pred derbi, kao uostalom i na svakoj utakmici na svom stadionu igra na sigurnu pobedu. Očekujemoje visok presing, na koji ćemo pokušati adekvatno da odgovorimo“, kaže za MOZZART Sport, Vladimir Stanisavljević, nastavljajući priču o ogromnom izazovu koji stoji pred Zebrama.

„Straha nema, jer naš najvažniji cilj je opstanak u Superligi Srbije. Na prošloj utakmici sa Napretkom su uočeni nedostatci, ali i vrline koje tim mogu da podignu u plej-autu. Te karte će igrati i na meču sa Crvenom zvezdom. Očekujem i tražim maksimalnu angažovanost“, tvrdi Stanisavljević, na šta se samo po sebi nameće pitanje analize, odnosno kadrovskih pitanja za formiranje startne postave na susretu sa beogradskim crveno-belima!
„Imam 20 igrača na raspolaganju. Svi dolaze u obzir sem povređenog Sretena Sretenovića. Svi su motivisani, a i znaju šta im je činiti. Još ćemo se u Pazovi zabaviti strategijom, a meni smo lično bitni mi sami. Moramo biti jaki protiv Zvezde, jer bela zastava pred plej-aut i tokom njega, o ne, to ne dolazi u obzir“, zaključio je trener Borca.

Utakmica između Crvene zvezde i Borca iz Čačka igra se u četvrtak u 17.00 na stadionu Rajko Mitić.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

Borac ČačakFK Crvena zvezdaSrbijaSreten SretenovićSuperligaTiago GalvaoVladimir Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara