""
""

Zvezda zvala Darka Lazića! Opcije su Mađarska i Belgija

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.08.17. | 19:13

Mladi štoper uskoro odlučuje

Nisu samo odlasci aktuelni, postoji velika verovatnoća da do kraja prelaznog roka Crvena zvezda dobije bar jedno pojačanje. Postoji mišljenje u sportskom sektoru crveno-belih da bi još jedan proveren štoper „legao“ Vladanu Milojeviću. Zvezdina prva želja je Dominik Dinga, ali on ima važeći ugovor sa Uralom.

Fitilj upaljen, da li će eksplodirati: Zvezda krenula po Dominika Dingu!

Izabrane vesti

Nisu čelnici srpskog vicešampiona podigli ruke u znak predaje, ali razmišljaju i o drugim opcijama. Tačnije, o opciji zvanoj Darko Lazić. Kako se može čuti odgovorni sa Marakane su kontaktirali doskorašnjeg mladog reprezentativca naše zemlje.

Oglasio se Kangin menadžer: Verovatno ostaje!

Posle odlaska iz Crvene zvezde Lazić je imao zapaženu rolu u ruskom Anžiju. Bio je, prema mnogim ocenama, najbolji defanzivac tog kluba. U Rusiji je stekao neprocenjivo iskustvo i značajno napredovao, što se najbolje videlo u reprezentativnim mečevima. Odličan tokom celog ciklusa je bio Lazić i prema mnogim mišljenjima nepravedno je izostavljen sa spiska putnika za Poljsku.

Poslednju polusezonu Lazić je proveo u Alanji. Nije se neigrao, bio je učesnik svega četiri zvanična meča. Međutim, u tome ga je sprečila povreda... Kako bilo rastanak sa turskim klubom je blizu, a rasplet bi trebalo da bude poznat već sutra.

Crvena zvezda kao matični klub je i najveća želja Darka Lazića. Momak rođen 1994.godine ima veliku želju da zablista u crveno-belom dresu, pošto je u prvom mandatu odigrao svega 31 prvenstveni meč.

Međutim, iako jeste prva Crvena zvezda nije jedina opcija za 23-godišnjeg štopera. On je interesantan Ferencvarošu, a takođe postoji mogućnost da karijeru nastavi u Belgiji.


tagovi

FK Crvena zvezdaDarko LazićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara