""
""

Zvezdaši iz celog sveta pokrenuli akciju „Neosvojiva tvrđava“!

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.03.16. | 15:25

Poznati navijači Crvene zvezde šalju veliku podršku pred meč sa Panatinaikosom...

Košarkaše Crvene zvezde u petak od 20 časova očekuje utakmica protiv Panatinaikosa, jedna od najvažnijih u borbi za četvrtfinale Evrolige. Karata u slobodnoj prodaji više nema, Kombank arena biće puna do poslednjeg mesta, a Panatinaikosu se sprema vreli doček. 

Izabrane vesti

Međutim, poznati zvezdaši iz celog sveta otišli su korak dalje i na društvenim mrežama pokrenuli akciju „Neosvojiva tvrđava“. Među najpoznatijim imenima su i NBA majstori Nemanja Bjelica, Boban Marjanović i Nikola Vučević, te fudbalski asovi Miloš Ninković i Dragan Mrđa, ali i čuveni hokejaš Milan Lučić
"Budi moj glas u Kombank areni u petak. Pokažimo zašto smo najbolji, jer niko nema Zvezdo što imaš ti", bila je zajednička poruka Bjelice i Lučića koja je objavljena na Tviter profilu Crvene zvezde, a u narednim satima trebalo bi da se očekuju i poruke ostalih zvezdaša. 

Zvezdino tronedeljno putovanje do sreće

Marketing ekipa Crvene zvezde očigledno je rešila da podigne lestvicu za još jedan stupanj, a jasno je da za tim Dejana Radonjića nema bolje podrške od igrača koji su svim srcem uz Zvezdu. 


tagovi

SrbijaPanatinaikosNikola VučevićNemanja BjelicaMiloš NinkovićMilan LučićEvroligaDragan MrđaFK Crvena zvezdaBoban Marjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara