""
""

Zvezdini fudbaleri još o Evertonu: Grujić tvrdi da nije pretio, Katai ga ne voli od početka

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.04.16. | 09:17

Brazilac je glavna priča derbija

Za partizanovce heroj, za zvezdaše provokator. Brazilski vezista Everton Luiz se u 151. večitom derbiju baš potrudio da ga navijači oba rivala zapamte i da se danima posle utakmice priča o njemu. Što zbog neverovatnog gola u poslednjim sekundima meča, što zbog kontroverznog slavlja za koje se kasnije izivinio navijačima Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Everton nije izlazio zvezdašima iz glave. Zvezdini fudbaleri su posle meča uglavnom pričali o njemu, a granicu dobrog ukusa je tada prešao mladi vezista Marko Grujić koji je upozorio Evertona da neće lepo da se provede u Beogradu zbog načina na koji je proslavio pogodak.

Grujić sada tvrdi da mu nije bila namera da poziva navijače da linčuju brazilskog vezistu.
„Nisam pretio Evertonu, niti pozivao na nasilje. Samo sam upozorio i rekao da je nepromišljeno postupio. Dobro je što se izvinio navijačima, shvatio je da je napravio glupost“, rekao je Grujić za Žurnal.

Grujićev saigrač Aleksandar Katai je zaradio žuti karton na derbiju zbog verbalnog duela sa Evertonom. Zvezdina „desetka“ kaže da je Brazilac jedini igrač koji ponašanjem kvari sliku o derbiju.
„Laktom je udario Plavšića i još pritrčao dok je naš igrač bio na zemlji. Možda sam preterao, ali je to nedopustivo ponašanje sa njegove strane. Samo on je pravio probleme i na prvom prolećnom derbiju, non-stop skakako i svađao se. Sa igračima Partizana nema probleme, a Everton je jedini prenaglio što se videlo i kod proslavljanja gola. Ne bih sigurno uradio ono što je napravio već bih trčao kod svojih navijača kao što sam učinio u septembru“,
istakao je Katai za Žurnal.

(FOOT: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko GrujićEverton LuizFK Crvena zvezdaAleksandar Katai151. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara