"Vanja Vučićević, Luka Adžić i Uroš Račić"
"Vanja Vučićević, Luka Adžić i Uroš Račić"

Zvezdin izlog - čak 10 tinejdžera na pripremama

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.17. | 18:35

Vladan Milojević će da probere šta vredi za prvi tim

Vanja Vučićević, Luka Adžić i Uroš RačićGeneralni direktor Zvezdan Terzić jasno je uoči izbora Vladana Milojevića za šefa struke rekao da će svaki trener morati da prihvati da je Crvena zvezda u finansijskim problemima i da zbog toga mora da stalno u izlogu ima dvojicu ili trojicu talentovanih fudbalera na kojima bi klub mogao da zaradi. Ali Milojević je taj koji će birati u koga vredi ulagati. I imaće odakle da bira, pošto će na prvi deo priprema za novu sezonu povesti čak desetoricu tinejdžera.

Istina, neki su već odavno navikli na svlačionicu prvog tima poput Luke Adžića, Uroša Račića i Vanje Vučićevića. Iz njihove klase 98 stiže i Nemanja Stojić, koji je u martu u Ljutice Bogdana došao iz tabora Lokomotive iz Makiša pošto je prethodno prošao školu Zvezdinog večitog rivala Partizana. Reč je o defanzivcu koji može da pokrije pozicije štopera i desnog beka.

Izabrane vesti

Najbrojnija će ipak biti generacija 99, pošto će nju predstavljati talentovani napadač Dejan Joveljić,  vezisti Luka Ilić i Veljko Nikolić, levi bek Aleksa Terzić, te krilo Jug Stanojev.

A najmlađi u ekipi Ivan Ilić, momak rođen 2001. godine i momak koji je u aprilu postao rekorder Crvene zvezde pošto je prvi nastup u seniorskom timu upisao sa 16 godina i 18 dana.

Prva prozivka Vladana Milojevića biće obavljena u petak, u ponedeljak se putuje na Zlatibor, a posle samo dve nedelje treninga već stižu prvi evropski izazovi.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Veljko NikolićVanja VučićevićUroš RačićSuperligaSrbijaLuka IlićLuka AdžićIvan IlićDejan JoveljićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara