"Novi Zvezdini profesionalci"
"Novi Zvezdini profesionalci"

Zvezdin zalog za budućnost...

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.03.14. | 15:27

"I dokaz da se u omladinskoj školi dobro radi", ocenio je Džajić na predstavljanju 17 novih fudbalera crveno-belih

Novi Zvezdini profesionalciSvečarska atmosfera u Ljutice Bogdana – 17 dečaka poniklih u Crvenoj zvezdi potpisalo je prve profesionalne ugovore sa klubom. Tačnije, učinjeno je to još ranije, ali je u čast Željka Žerađanina, Miloša Brajovića, Filipa Manojlović, Zlatka Iličića, Nenada Cvetkovića, Filipa Stankovića, Željka Arsića, Vladimira Stupić, Ognjena Bjeličića, Nikole Jovanovića, Nemanje Tošića, Aleksandra Stankovića, Milana Panović, Nikole Pejovića, Stefana Cvetkovića, Vasilija Đurića i Lazara Romanića danas upriličeno svečano parafiranje i konferencija za novinare koja će svim pobrojanima sigurno urezati u sećanje.
"Danas potpisujemo ugovore sa ovim mladim igračima kojima želim da poručim da budu strpljivi i da sačekaju svoju šansu. Voleo bih da svi jednog dana zaigraju na velikoj sceni. Prostora za napredak u našem klubu sigurno imaju", rekao je predsednik Zvezde Dragan Džajić i dodao da je potpisivanje ovolikog broja klinaca iz omladinske škole dokaz da se tamo radi dobro i kvalitetno.

Posebne pohvale predsednika zaslužio je Toma Milićević, čovek koji je decenijama selektirao Zvezdine mlađe selekcije.
"Zahvaljujem se Tomi Milićeviću, čoveku koji već decenijama dovodi igrače u naš klub i među kojima su neki od najvećih fudbalera koji su nosili dres Crvene zvezde".

Izabrane vesti

Direktor Omladinske škole Srđan Vasiljević je za svakoga od 17 dečaka rekao da su dobri fudbaleri, koji su ponašanjem i umećem zaslužili ovakvo priznanje.
"Momci su dobili veliku priliku, ali i obavezu da potvrde ukazano poverenje. Verujem da će ga opravdati i da će naš klub u budućnosti moći da se osloni na njih".

Podsetimo, MOZZART Sport je u saradnji sa Nebojšom Maksimovićem i Draganom Mladenovićem, koji su vodili generacije 96 i 97, prošle nedelje predstavio 11 od 17 "novih" momaka u Ljutice Bogdana..

(FOTO: crvenazvezdafk.com)


tagovi

Toma MilićevićSuperligaSrđan VasiljevićSrbijaDragan DžajićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara