""
""

Zvezdina deca opet poražena na nezvaničnom prvenstvu sveta

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.02.13. | 18:53

Omladinci Crvene zvezde doživeli i drugi poraz u grupi na čuvenom turniru u Vijaređu, opet nisu postigli ni gol

 

Izabrane vesti

Nekada su Zvezdina deca osvajala najpriznatije turnire sveta za mlađe kategorije, delila lekcije Ajaksu, Barseloni, Sportingu i ostalim najboljim fudbalskim akademijama Evrope. Ali, poslednjih desetak godina se nesrećna situacija iz kluba prenela i na omladinsku školu koja je palala na najniže grane od postanka.

To najbolje govore i učešća Zvezdine dece na najjačim evropskim turnirima. Poslednji od njih je slavni Vijaređo, koji važi za nezvanično prvenstvo sveta za kadete. Crvena zvezda je danas odigrala i drugi meč u grupnoj fazi takmičenja i doživela i drugi poraz. Savladala ih je urugvajska ekipa Mutual Uruguaja, rezultatom 1:0. Presudio im je gol Santosa sredinom drugog poluvremena kada je Urugvajac ostao sam na drugoj stativi i lagano matirao golmana Đorđeva. Podsetimo da je Zvezdine omladince prethodno porazio i Lacio sa 3:0.

Ostalo je još da izabranici Velička Kaplanovića odigraju meč sa Juve Stabijom, koji danas igra svoj meč drugog kola u grupi protiv Lacija. Čak iako pobede Juve Stabiju, male su šanse da Zvezdinim omladincu prođu dalje, jer sva tri rivala u grupi imaju po tri boda, a Zvezda je na dnu tabele bez osvojenih bodova. Hendikep za Zvezdu je što nije mogla da računa ne neke od igrača koji su na pripremama sa prvim timom, pa je morala igra u podmlađenom sastavu. 


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSuperligaVeličko kaplanovićVijaređozvezdina omladinska skola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara