""
""

Zvezdina delegacija pojačana Lakovićem putuje u Nion: Da li će ubediti UEFA da će poštovati finansijski fer-plej?

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.04.14. | 23:01

Vrlo težak izazov pred ekspedicijom crveno-belih...

Pred Crvenom zvezdom definitivno su sudbonosni dani. Fudbalere u crveno-belim dresovima očekuje odlučuja borba za titulu, a rukovodioce od utorka možda još teža bitka u Nionu.

Naime, kako saznaje MOZZART Sport, u sedište UEFA u Nionu putuju generalni sekretar kluba sa Marakane Miodgrag Zećević, njegov zamenik Stefan Pantović, kao i prvi operativac FSS-a Zoran Laković.

Izabrane vesti

Oni će već u utorak imati protokolarne sastanke sa predstavnicima UEFA, a od srede trebalo bi da izlože plan prema kojem će izmiriti dugovanja bivšim igračima i trenerima i tako se domoći neophodne dokumentacije za učešće u evrokupovima naredne sezone. Kao što je poznato, situacija je vrlo složena, što je za MOZZART Sport izjavio i sam Laković (mnogo složenija nego što je to bila prošle sezone).

Predstavnici Crvene zvezde, kao i Laković moraće da ulože mnogo truda i diplomatskih sposobnosti kako bi ljude iz Niona ubedili da Crvena zvezda neće više praviti slične propuste vezane za poštovanje finansijskog fer-pleja.

Oni će u sredu izlažiti detaljan plan sanacije finansijskih dugova, ali tada konačna odluka o Zvezdinoj sudbini neće biti doneta, već će se samo nazirati. 

Podsetimo, u detaljnoj analizi predstavili smo čitaocima našeg časopisa i portala u kakvoj se situaciji trenutno nalazi klub iz Ljutice Bogdana.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran LakovićUEFASuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaMiodrag Zečević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara