""
""

Zvezdina meta: Prvi strelac Omladinske lige Srbije i sin nekadašnjeg Partizanovog asa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.04.16. | 10:15

Vanja Vučićević bi na leto mogao iz Čukaričkog da pređe među crveno-bele

Prošlog leta Slavoljub Srnić, a ovog možda Vanja Vučićević. Prvi strelac Omladinske lige Srbije (16 golova na 19 utakmica) mogao bi u narednom prelaznom roku iz Čukaričkog da pređe u - Crvenu zvezdu.

Dnevni list Sport izveštava da je talentovani napadač interesantan čelnim ljudima kluba iz Ljudice Bogdana 1a i da postoji šansa da on uskoro obuče crveno-beli dres. Pogotovo što ga skauti Zvezde dugo prate i upoznati su do tančina sa njegovim kvalitetima.

Izabrane vesti

Povrh svega, nije zanemarljiva činjenica da njemu u junu ističe stipendijski ugovor sa Čukaričkim.

Vanja Vučićević je rođen 22. marta 1998. godine, karijeru je počeo u OFK Beogradu, da bi se pre tri godine preselio na Banovo brdo, gde je u generaciji koju trenira Mihajlo Jurasović najbolji igrač i jedan od aduta Brđana u borbi za titulu u konkurenciji omladinaca. Podsetimo, Čukarički je trenutno četvrtoplasirani sa pet bodova manje od vodeće Crvene zvezde, koja je upravo za njega zainteresovana.

Vanja je, inače, sin Nebojša Ušketa Vučićevića, bivšeg asa Partizana. Interesantno, krajem prošle godine, kad je prvi put dopseo u žižu javnosti, jer je na osam utakmica postigao čak 13 golova, Vučićević junior je izjavio kako „nije neki vatreni navijač Partizana“ i da bi prihvatio poziv da zaigra za Crvenu zvezdu:
„Što da ne, ja sam profesionalni fudbaler, biraću ono što je za mene najbolje“.

Navodno je danski Brondbi nudio Čukaričkom zimus 1.000.000 za napadača visokog 188 centimetara, ali transfer nije realizovan.

Pogledajte kako igra omladinac Čukaričkog.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: FK Čukarički)


tagovi

Vanja VučićevićSuperligaSrbijaNebojša VučićevićČukaričkiFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara