""
""

Zvezdina omča oko vrata: Odluka o blokadi koju je teško osporiti...

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.09.16. | 09:20

"Dobili smo obaveštenje od UEFA. Sada slučaj razmatra naš advokat iz Švajcarske", kaže poslovni direktor crveno-belih Stefan Pantović

Stari dug je došao na naplatu, ali je ovoga puta izuzetno veliki i minimalne su šanse da odluka UEFA bude osporena. Kako je objavio portal Telegraf, menadžer nekadašnjeg napadača Crvene zvezde Milan Ćalasan blokirao je račun Crvene zvezde i tako stopirao uplatu evropske kuće fudbala od 1.250.000 evra od učešća srpskog šampiona u kvalifikacijama za evrokupove u ovoj sezoni.

Izabrane vesti

Telegraf piše da je se radi o svoti od 3.400.000 evra, dok Sportski žurnal napominje da su u pitanju švajcarski franci, ali to nije previše važno, jer su crveno-beli u gotovo bezizlaznoj situaciji.
"Dobili smo obaveštenje od UEFA. Sada slučaj razmatra naš advokat iz Švajcarske. Videćemo da li može da se ospori odluka", rekao je poslovni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Stefan Pantović za Žurnal.

Kakve su šanse za to?
"Minimalne. Presuda je doneta 2011. godine, klub se nije žalio...", dodao je Pantović.

Reč je o dugu nastalom prilikom transfera Nikole Žigića u Rasing iz Santandera, vrednom nešto manje od 6.000.0000 evra. Tadašnja uprava kluba na čelu sa Dragana Džajićem prethodno je sa gorostasnim napadačem potpisala ugovor po kojem polovina obeštećenja od eventualnog transfera bila podeljena na ravne časti.

Podsetimo, MOZZART Sport je o svim detaljima pisao pre nešto više od tri godine...

(FOTO: MN press)


tagovi

SuperligaStefan PantovićSrbijaNikola ŽigićMilan ĆalasanDragan DžajićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara