""
""

Zvezdina prva briga: Kako protiv zmaja Đurđevića?

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.04.17. | 09:35

„Sposobni smo da zaustavimo svakog“, poručuje Marko Petković

Zaustavi Uroša Đurđevića i postani šampion! Sa ovakvim geslom fudbaleri Crvene zvezde izaći će na sutrašnji megdan sa crno-belima. Imaju mnogo razloga da strahuju defanzivci crveno-belih od kapitena mlade reprezentacije.

Na prošlom susretu nije odigrao na nivou, ali je dočekao šansu i u 87. minutu doneo bod crno-belima. Kasnije je nastavio fantastičan prolećni niz, nametnuo se kao dominantna figura Superlige... Ukoliko zaustave Đurđevića, crveno-beli će biti blizu trijumfa. Lako je to reći - teško uraditi.
„Đurđević je jedan od najboljih igrača u ligi. Zvezdina odbrana je, međutim, sposobna da zaustavi svakoga. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani, da bismo ga sprečili da postigne gol“, poručio je u razgovoru za Sportski žurnal Marko Petković.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL CRVENE ZVEZDE I PARTIZANA

Na teškom ispitu će biti štoper iz Gane Abraham Frimpong. U debitanskom večitom derbiju skoro pa perfektno je odradio posao... Međutim, ulaskom Tavambe izgubio je iz vida Uroša Đurđevića. Dovoljno da nekadašnji Zvezdin đak demonstrira klasu.

Đurđević i Leonardo su jedni od najboljih napadača u ligi, najbolji strelci, dobro sam upoznat sa njihovim kvalitetima. Ipak, jedino našta sam koncentrisan jeste da odigram najbolje što mogu. Imamo odličnu odbranu i ukoliko odigramo sve kako treba, neće biti problema“, dodaje Abraham Frimpong.

Zvezda bi i remijem bila blizu osvajanja nove titule, mada nedostajala bi prava aroma, nedostajao bi ovosezonski skalp večitog rivala.
„Ako gledamo samo derbije, a znam koliko  je to bitno navijačima, u pravu ste. Kao jedan od iskusnijih u ekipi,znam da ne bi valjalo da se opterećujemo zbog toga. Nismo dužni navijačima, jer dve godine držimo prvo mesto, odužujemo im se na svakoj utakmici odnosom prema dresu“, podvlači Marko Petković.


tagovi

Abraham FrimpongFK Crvena zvezdaEvropaMarko PetkovićFK PartizanSuperligaUroš Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara