""
""

Zvezdina traka je slobodna: Hoće li Mičel Donald večeras ispisati istoriju?

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.17. | 14:54

Ako Anđelković bude na klupi ozbiljan kandidat je i Vujadin Savić

Večerašnji duel Crvene zvezde i Sparte iz Praga mogao bi da ime prizvuk istorijskog. Naravno, navijači crveno-belih bi voleli da učenici Vladana Milojevića zabeleže istorijski ubedljivu pobedu, ali... Možda to nije realno, ali je sasvim moguće da igrače najtrofejnijeg srpskog kluba do centra dovede prvi strani kapiten u istoriji Crvene zvezde.

SPECIJAL (Crvena zvezda – Sparta): Donald novim golom kruniše dobru formu i Zvezda pobeđuje – kvota 8,00!

Izabrane vesti

Ako se Vladan Milojević odluči za najavljeni tim i ne servira neko iznenađenje uoči utakmice kapitenska traka Crvene zvezde ostala bi upražnjena. Do sada je tu funkciju obavljao Dušan Anđelković, međutim njegovo pomeranje na klupu nateralo bi ljude iz stručnog štaba da izaberu kratkoročnog kapitena.

Najveće šanse ima Mičel Donald koji bu tom slučaju bio prvi strani kapiten Crvene zvezde kome je takva dužnost upriličena od starta utakmice. Holanđanin je bio kapiten na u jednom delu martovskog duela sa Spartakom iz Moskve.

ZVEZDA - TIM ZA SPARTU: Tu je Milić, tu su i dva pojačanja

Prvi stranac koji je poneo Zvezdinu traku bio je Luis Ibanjez. Međutim, borbeni Argentinac je dužnost prvog među jednakima obavljao u prijateljskom meču sa Zvijezdom 09.

Donald je u poslednje vreme podigao nivo forme. Nije tajna da Vladan Milojević izuzetno ceni kvalitete visokog Holanđanina i da bi jako voleo da Donald i posle letnjeg prelaznog roka ostane deo Zvezdine porodice.

Pored Donalda ozbiljan kandidat je u Vujadin Savić. Reč je o detetu kluba sa snažnim osećajem pripadnosti... I ne bi bilo iznenađenje da sin legendarnog napadača Dušana dobije traku.

(Foto Star Sport)


tagovi

Vujadin SavićSrbijaMičel DonaldEvropaDušan AnđelkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara