""
""

Zvezdini heroji ubiraju plodove: Cirbes Strašni najbolji strelac, a umalo i MVP kola! Kvinsi Miler u vrhu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.11.15. | 09:58

Miloš Teodosić u prvih pet strelaca sedme runde, Duško Savanović među najboljim kradljivcima lopti...

Cirbes Strašni i Miler Kiler na samom vrhu!

Izabrane vesti

Eho veličanstvene pobede košarkaša Crvene zvezde nad madridskim Realom u petak uveče osetio se odmah po završetku sedmog kola, kada je postalo jasno - Majk Cirbes je najbolji strelac runde sa 26 poena, koliko je ubacila i vedeta Armanija Džamel Meklin, a jako malo falilo mu je da bude i najkorisniji igrač. Ispred razgoropađenog nemačkog centra našao se jedino već pomenuti Meklin, koji je sa 26 poena (9/10 iz igre), pet skokova, dve asistencije, ukradenom loptom i čak devet iznuđenih faulova skupio čak 36 indeksnih poena u pobedi Armanija nad Efesom rezultatom 88:84.

Kako su Kiler-Miler i Zvezdina deca uništili Real (VIDEO)

Cirbes je u jednoj od svojih najboljih partija u crveno-belom dresu imao takođe 26 poena (10/12 iz igre), pet skokova, asistenciju, ukradenu loptu i pet iznuđenih prekršaja, za ukupnih 32 indeksna poena.

Drugi Zvezdin heroj u magičnoj noći u krcatom Pioniru bio je Kvinsi Miler, koji je sa svojih 24 poena bio treći strelac sedmog kola, odnosno drugi ako se računa da prvu poziciju dele Cirbes i Meklin

Od srpskih košarkaša u ovoj fazi takmičenja istakao se i Miloš Teodosić sa 21 poenom u pobedi CSKA nad Dinamo Sasarijem, što ga je dovelo na petu poziciju najboljih strelaca. Interesantno, među najboljim kradljivcima lopti bio je Duško Savanović sa tri uzete lopte protivniku, zbog čega je podelio drugu poziciju zajedno sa Rajanom Broehofom iz Lokomotive i Nobelom Bungu Koloom iz Limoža.

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Miloš TeodosićMajk CirbesKvinsi MilerEvroligaDžamel MeklinDuško SavanovićCSKA MoskvaFK Crvena zvezdaArmani Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara