""
""

Zvezdo, dovedi Šporara! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.11.15. | 09:20

Nekadašnji štoper crveno-belih Dejan Kelhar dao savet čelnicima kluba sa Marakane

Dovođenje kvalitetnih pojačanja na pozicijama zadnjeg veznog i štopera čelnici i stručni štab Crvene zvezde odredili su kao prioritetni zadatak u zimskom prelaznom roku. Ima onih koji smatraju da je neprikosnovenom timu Superlige potreban i napadač ubica pored kojeg će kvaliteti Uga Vijeire još više doći do izražaja.

Letos je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić potegao put Slovenije kako bi pokušao da izdejstvuje transfer mladog reprezentativxca te zemlje i napadača Olimpije Andraža Šporera. Nije vredelo. Rukovodstvo Zmajčeka tražilo je milionsko obeštećenje, a o kakvom se potencijalu radi videli smo u nedavnom okršaju mladih reprezentacija Slovenije i Srbije.

Izabrane vesti

Šporar je postigao gol i odlično odigrao utakmicu, potvrdivši da raspolaže evropskim potencijalom. Njegov saigrač iz Olimpije Dejan Kelhar smatra da bi se snažni i efikasni napadač odlično snašao u Ljutice Bogdana.
„Najbolje za svakog igrača je da odigra polusezonu na Marakani. Da oseti taj pritisak i da se na to navikne. Tako da za Šporara ne bi bilo loše da je otišao u Zvezdu , ali ni sad nije kasno“, rekao je Dejan Kelhar za Sport.

O kakvom se napadaču radi najbolje ilustruje statistika: Šporar je ove sezone na 16 prvenstvenih mečeva postigao 17 golova. Jedan je od najperspektivnijih špiceva u Evropi koji je od 2012. godine član Olimpije.

 

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaEvropaDejan KelharFK Crvena zvezdaAndraž Šporar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara