""
""

Zvezdo, sad kreni jako: Marko Baša je nepoželjan u Lilu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.07.17. | 16:50

Hoće li rukovodstvo crveno-belih reagovati posle vesti iz Francuske?

Ono što se pretpostavljalo prošle sedmice, sada je dobilo potvrdu iz Francuske: novi trener Lila Marselo Bijelsa ne računa na usluge nekadašnjeg reprezentativca Crne Gore Marka Baše!

Vest ove sadržine pustili su francuski mediji, specijalizovani za praćenje Lila, koje je čak iznenadilo pojavljivanje Baše u treningu kampu. Lil se ove godine odlučio da podmladi tim i dovede nekoliko supertalentovanih igrača, tako da je logično što za Marka Bašu nema mesta.

Izabrane vesti

Detalji pregovora Zvezde i Marka Baše: Dan D je 3. jul! Ludak je umešao prste

Nekadašnji član OFK Beograda ima ugovor do 2019.godine sa Lilom, ali će pokušati da se nagodi sa predstavincima tog kluba i izdejstvuje papire uz bogatu otpremimnu.

Baša jeste u planovima rukovodstva Crvene zvezde, možda je njegov dolazak na Marakanu bio nerealan, ali sada je prva prepreka uklonjena. Sada rukovodstvu srpskog vicešampiona ostaje da krenu u ofanzivu i objasni Baši da bi za njega povratak u srpski fudbal bio dobra opcija.

Ćerka Marka Baše će u septembru krenuti u školu u Beograd, to je karta na koju mogu da pucaju ljudi iz Zvezde. Inače, posle dolaska Savića i gotovo izvesnog transfera Srđana Babića, crveno-beli će do kraja prelaznog roka pokušati da dovedu još jednog centralnog defanzivca.

Dugo su već opcije Vujadinović, Baša i Ćalasan iz Spartaka koji bi bio zalog za dane buduće.

Vreme raspleta za Bašu i Crvenu zvezdu...


tagovi

SuperligaSrbijaMarko BašaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara