""
""

Zvezdu čeka teška kazna: Dva naredna derbija bez publike i 1.000.000 dinara!

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.04.16. | 21:34

Zbog nereda tokom 151. okršaja večitih rivala crveno-beli će debelo da ispaštaju, saznaju Večernje novosti

Zbog nereda na 151. večitom derbiju prekršajne prijave očekuju na stotine huligana, ali zbog onoga što su oni radili, najviše će odgovarati Crvena zvezda

Izabrane vesti

Kako pišu Večernje novosti u broju za ponedeljak, crveno-bele čeka rigorozna kazna, jer se scene nasilja na stadionu Rajko Mitić ponavljaju iz derbija u derbi. Novosti još podsećaju da je Partizan zbog bakljade tokom prethodnog okršaja večitih 27. februara ove godine kažnjen sa 800.000 dinara i dva meča bez publike. 

Na teret domaćinu biće stavljen i napad na trojicu čelnika crno-belih (Vazura, Vuletić, Iliev) u VIP prostorijama stadiona neposredno po završetku utakmice, što će dodatno uticati na konačnu presudu disciplinske komisije. Isti izvor navodi da se Zvezda posle svih tih događaja susreće sa kaznom od najmanje dve utakmice bez prisustva publike i novčanom globom koja bi mogla da iznosi čak 1.000.000 dinara. 

Ukoliko dođe do predviđenih sankcija lider Superlige naredna dva prvenstvena derbija kod kuće, protiv Čularičkog i Vojvodine, igraće bez podrške svojih najvernijih pristalica. 

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Crvena zvezda151. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara