"Enver Alivodić"
"Enver Alivodić"

Zvezdu ne zanima Alivodić, slučaj Bronovicki konačno ad akta

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.02.15. | 08:45

Zvezdina uprava rešila 220.000 evra duga prema Poljaku

Enver AlivodićJedna muka manje u Ljutice Bogdana – dug od 220.000 evra prema prema Gžegožu Bronovickom konačno je isplaćen, piše beogradska sportska štampa, pa Crvena zvezda više neće morati da razmišlja o igraču otišlom još 2009. godine. To naravno ne znači da crveno-beli mogu da se raspištolje, jer obaveze samo stižu na naplatu, ali sada je bar jasno da srpskom šampionu neće biti oduzeto šest bodova na ime duga prema Bronovickom.

Sledeća stavka u prenatrpanom kalendaru uprave kluba je dug prema Asante Kotoku koji je Zvezdu prijavio zbog neisplaćenog obeštećenja za Natanijela Asamou.

Izabrane vesti

Uprkos krizi, dolasci u Ljutice Bogdana još su interesantnija tema. Poslednjih dana spekulisalo se o interesovanju za Envera Alivodića, ali trener Nenad Lalatović to demantuje.
"Nismo zvali Alivodića, niti bilo šta znam o njegovom eventualnom angažovanju", kategoričan je Lalatović, koji kaže da bi posle odlaska Nejca Pečnika voleo još jedno krilo u timu, ali da nije smak sveta ni ako ostane ovako.

A trenutno na raspolaganju ima Darka Lazovića i Nenada Gavrića, mada po potrebi mogu da uskoče i Aleksandar Katai i Džošua Parker.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaEnver AlivodićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara