""
""

Zvižduci i uvrede urodili plodom

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.12.17. | 12:20

Lak posao za Fajenord u osmini finala nacionalnog kupa protiv Heraklesa

Na De Kajpu se više ne razmišlja o odbrani titule. Pitanje svih pitanja trenutno glasi: da li će Fajenord uspeti da se domogne direktnog plasmana na kontinentalnu scenu sledeće godine?

Izabrane vesti

Jedan od puteva vodi preko nacionalnog kupa (osvajač ide direktno u Ligu Evrope), a velikan iz Roterdama od 20.45 na svom terenu u osmini finala igra protiv Heraklesa.
"Kup je najbrži način da se obezbedi Evropa. Želimo da vratimo trofej koji smo uzeli 2016. godine", rekao je Đovani van Bronkhorst.

Fejnord na meč sa "redovnom mušterijom" ulazi posle ubedljivog izdanja u gradskom derbiju protiv Sparte (7:0), dok je Herakles za vikend odigrao nerešeno sa Utrehtom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:45 1643 HOL K Feyenoord - Heracles kmb 1-1&4+ 2,15

Neprijatne scene, uvrede i zvižduci za vreme utakmice sa Herenvenom (1:1) očito su probudili Žan-Pola Botijea i drugove, a upravo je mladi Holanđanin u najavi večerašnjeg susreta komentarisao nestrpljenje navijača.
"Kada navijači zvižde, to znači da nisu zadovoljni i da moraš da se popraviš. Protiv Sparte smo se popravili i niko nije zviždao. Ranije sam loše reagovao kada su mi zviždali zbog lošeg prijema, ali sam naučio lekciju i razumem ih. Vidite, protiv Sparte nije bilo povika sa tribina. Dakle, zadovoljni su. Neka tako bude i protiv Heraklesa", rekao je Botije.

Uglavnom je Fajenord kroz istoriju lako izlazio na kraj sa Heraklesom (četiri od poslednjih pet utakmica dobio, jedan završen bez pobednika), a najveći broj njih okončan je sa tri ili više golova. Znali su momci u crno-beloj opremi da se provedu kao bosi po trnju protiv jednog od najtrofejnijih holandskih klubova (4:0, 6:0, 7:1...), a pruži li Fajenord partiju poput one krajem prošle nedelje, smeši mu se slična sudbina.

HOLANDIJA, KUP - OSMINA FINALA
18.30: (4,60) VVSB (3,90) Roda (1,65)

20.45: (1,18) Fajenord (6,75) Herakles (12,0)

(FOTO: Action Images)


tagovi

FajenordHolandijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara