Nikola Milenković (©Reuters)
Nikola Milenković (©Reuters)

„Ako Milenković ne produži ugovor, prodaćemo ga“

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.10.20. | 13:49

Jasan plan imaju u Fjorentini

Prođe još jedan prelazni rok, a Nikola Milenković je ostao u Fjorentini. Bilo je i sada ponuda, zainteresovanih klubova, mamaca, spekulacija, ali kada se podvuče crta sve je ostalo isto. Srpski reprezentativac ostaje u ljubičastom dresu.

I tako će biti još barem godinu dana. A, da li će i nakon toga Milenković komandovati odbranom Fjorentine – od njega zavisi. Tako tvrdi sportski direktor kluba Danijele Prade, kojeg su italijanski novinari pitali za status srpskog asa, ali i Argentinca Hermana Pecele.

Izabrane vesti

Obojica, Milenković i Pecela, napustili bi nas i ovog leta da smo dobili prave ponude za njih, ali one nisu stigle. Probaćemo da se s njima dogovorimo oko produžtka ugovora, a ako ne pristanu, prodaćemo ih sledeće godine“, direktno je odgovorio Prade.

Pričalo se u finišu letnje pijace da je Milenković „viđen“ u Interu ako nerazuri prodaju Milana Škrinijara Totenhemu. Kako se taj transfer nije realizovao, tako je i Nikola ostao u Fjorentini, koja je za njega tražila obeštećenje od 40.000.000 evra.


tagovi

Nikola MilenkovićFjorentinaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara