1711. Humanitarni tiket u podne: Goran Šušljik tipuje za SOS Dečja sela Srbije, Centar za podršku porodici u Nišu

Vreme čitanja: 4min | ned. 14.02.21. | 09:49

Naš sjajni glumac, reditelj i producent nada se jedinicama u Rimu i Milanu

Mozzartov današnji plemeniti kladilac je Goran Šušljik. Srpski pozorišni i filmski glumac, reditelj i producent, rođen je u Subotici. U Sremskim Karlovcima je završio gimnaziju, da bi nakon toga upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, na kom je uspešno diplomirao. Od 1995. godine član je JDP – a, a igrao je u pozorištima „Boško Buha“, Narodnom pozorištu, Ateljeu 212 i Zvezdara teatru gde je bio zapažen u ulogama koje su mu bile dodeljene. Dva puta je nagrađivan Sterijinom nagradom za glumačko ostvarenje i to 1995. i 2005. godine. Glumio je u serijama „Kraj dinastije Obrenović“, „Gore – dole“, „Kazneni prostor“, „Čizmaši“ i mnogim drugim, kao i u filmovima „Prokleta je Amerika“, „Balkanska pravila“, „Jagoda u supermarketu“, „Balkanska braća“, „Dnevnik mašinovođe“, „Stado“...

Posle velikog uspeha serije „Koreni“, čiji je kreator, odlučio se za ekranizaciju još dva književna dela Dobrice Ćosića:“Vreme smrti“ i „Vreme zla“. TV Nova S emitovaće „Vreme zla“, a Goran će kao izvršni producent i kreator obe serije voditi glumačku ekipu ka ostvarenju ovog cilja, jer je mišljenja da se dela Dobrice Ćosića, zbog svoje filmičnosti i dramatičnosti, sa velikim uspehom mogu ekranizovati. „Vreme zla“ imaće 15 epizoda u kojima ćemo gledati Nadu Šargin, Žarka Lauševića, Gorana Bogdana...Svi su bili učesnici Humanitarnog tiketa u podne koji danas sastavlja Goran Šušljik.

Izabrane vesti

Startujemo sa Serijom „A“, u 12.30 igraju ROMA – UDINEZE. Vučica ima bolji međusobni skor, 31:10:16, trijumf u poslednjem okšaju sa 1:0 i najubedljiviju pobedu sa 4:0. Bodovni deficit kluba iz Udina iznosi 16 poena, uz to Udineze oslabljen ulazi u meč. Međutim, gosti imaju niz od dva remija i dva trijumfa. Roma je svoj poslednji duel izgubila sa 2:0.  

“Nadam se jedinici”.

Na Apenine se vraćamo nakon što nas poznati glumac odvede do Bundeslige, VOLFSBURG – M’GLADBAH. Borusija ima šest bodova manje od Vukova koji su u seriji od sedam mečeva bez poraza. Poslednji poraz doživeli su od Borusije iz Dortmunda. Keln je sa 2:1 savladao današnje goste kod kojih izostaje jedan fudbaler. Na poslednjem okršaju nije bilo pobednika, 1:1.

“Verujem da će biti pogodaka, tri plus”.

U 20.45 startuje milansko – rimski derbi INTER – LACIO. Neboplavni imaju sedam bodova manje od Intera i hendikep da im izostaje više igrača. Lacio je slavio u poslednje dve prvenstvene utakmice dok je Inter sa Juventusom odigrao bez golova. Međusobni skor je približan, 20:21:21, uz najubedljivije pobede oba tima sa po 3:0.

“Bodovi ostaju stadionu Đuzepe Meaca”.  

Za kraj dobrotvornog tipovanja naš gost bira meč iz Francuske, BORDO – OLIMPIK. MARSELJ ima bod više od Žirondinaca. Poslednje utakmice rivala okončane su sa 2:0, Olimpik je slavio, a Bordo izgubio. U međusobnim okršajima najviše je bilo remija, 19:22:17. Gosti oslabljeni ulaze u meč.

“UG 3+”, zaklučuje humanitarno tipovanje Goran Šušljik koji potencijalni dobitak od 114.400, 00 dinara usmerava ka SOS Dečijim selima Srbije, Centar za podršku porodici u Nišu.

 Našeg sjajnog glumca, reditelja i producenta upoznali smo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije Mozzart.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra. Poslednje akcije su donacije svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike kao i donacije kreveta za intenzivnu negu.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsetimo da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 18.643. 637 dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić i Marko Baćović.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarno udruženje “Neuništivi velikog srca” Velika Obarska. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara