2046. Humanitarni tiket u podne: Marko Jošilo tipuje za Udruženje Čep za hendikep

Vreme čitanja: 4min | ned. 16.01.22. | 11:22

Košarkaš Igokee očekuje dobitak od 110.400 dinara!

Nakon što su postali dobitni humanitarni tiketi selektora futsal reprezentacije Srbije Dejana Majesa, pevača Bana Mojićevića (300. dobitnik), futsalera Bobe Rajčevića, sportskog direktora Igokee Vuka Radivojevića postao je “prolazan” još jedan plemeniti listić.

Bez poteškoća, dobrotvorni dobitnik, postao i poznati glumac Marko Gvero. Sastavio je naš umetnik humanitarni tiket sa dobitkom od 97.400 dinara, a konačnu prolaznost listića zapečatio je Kemal Halimić Kemica, koga u seriji “Složna braća – Nova generacija” briljantno igra Marko Gvero,  jedinicom na meču NICA – NANT. 

Izabrane vesti

Suma od 97.400 dinara odlazi za lečenje Uroša Vukosavljeva koji ima račun u fondaciji Podrži život (5757). Kada smo podvukli crtu ukupna MOZZAROVA donirana suma u dobrotvornom listiću iznosi 22.588.252 miliona dinara koju će pokušati da uveća košarkaš Marko Jošilo. Igokea, za koju igra Jošilo, sa 87:72 dobila je Ostende, a uzvratni meč, klub iz Laktaša, igra u utorak od 20.00 sati. Mečevi Igokee, u ABA ligi, sa FMP –om i Zvezdom su odloženi. Inače, Marko je rođen u Čačku, a u svom CV - ju od klubova za koje je igrao ima upisane Partizan, Vardu, Bijeljinu, Igokeu, Metalac, Bosnu, Krku da bi se opet vratio u Laktaše. Uzeo je šampionat, kup BiH, a sa Krkom Drugu ligu Jadrana. Na sedam ovosezonskih utakmica imao je dvocifreni učinak.  

Nadamo se da će Jošilo ući u Mozzartov klub 100 jer ima potencijalni dobitak od 110.400 dinara koji namenjuje za Udruženje “Čep za hendikep”.

Evo šta je odigrao košarkaš Igokee:

Prva utakmica dolazi iz Bundeslige, u 15:30 AUGZBURG dočekuje AJNTRAHT. Frankfurt je dobio tri utakmice pa je poslednji međusobni duel okončan bez golova. Ukupan skor je 8:6:7. Rivale deli devet poena, a protivnici su poraženi na poslednjim utakmicama. Domaći igraju u sistemu 4-4-2, Ajntraht sa Filipom Kostićem u formaciji 3-4-2-1.

“KMB I1-3&II1-3”.   

U Seriji “A” igraju ATALANTA – INTER. Istorija kaže 9:14:24 sa ubedljivom pobedom Intera od 7:1. Poslednji okršaji najčešće su završavani bez pobednika, poslednji sa 2:2. Klub iz Bergama igra bez šestorice fudbalera, Inter bez dvojice. Atalanta je dobila Veronu, Inter Juventus i u duel ulazi sa čelne pozicije. Atalanta igra u sistemu 3-4-2-1 sa Pašalićem u špicu. Inzagi se uzda u Handanovića odnosno Džeka.

“Očekujem minimum dva gola u prvih 45 minuta, 1UG2+”.    

U 20:45 MARSEJ igra protiv LILA. Međusobni odnos je, 24:11:14. Lilu su pripala poslednja dva okršaja nad Olimpikom sa po 2:0. Marsej na tabeli ima 36, a gosti 28 poena. Dok Marsej igra u sistemu 4-3-3 Lil se suprotstavlja u formaciji 4-4-2 sa Grbićem na golu dok je najistureniji kapiten turske reprezentacije Burak Jilmaz.  

“DŠ 1X”, zaključuje dobrotvorno tipovanje MARKO JOŠILO, a košarkaš Igokee dobitak namenjuje za Udruženje “Čep za hendikep”.

“Prošao” je i drugi humanitarni tiket u 2022. godini koji je odigrao poznati glumac Marko Gvero. Tako je Marko postao 303. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne.

Trenutno ukupna donirana suma kompanije Mozzart, samo kroz plemeniti listić, iznosi 22.588.252 dinara!

Poslednji dobitnici bili glumac Petar Mihailović, selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes, 300. dobitnik pevač Bane Mojićević, futsaler Boba Rajčević, Vuk Radivojević i 303. dobitnik Marko Gvero.

Još malo o našem društveno odgovornom poslovanju. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo, a i trenutno smo sponzori KK Borac, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, KK Mege. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Centar za odvikavanje od bolesti zavisnosti, Laktaši. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MLIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

tiket u podnehumanitarni tiketMarko Jošilobet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara