Idealni teniser u Varinkinom izboru: Pola Đoković, pola ostali

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.20. | 15:11

Zanimljiv izbor Švajcarca

Poslednjih dana trend među teniserima je da sastave idealnog igrača od svih protiv kojih su ikada igrali. Izređali su se mnogi, neki su pravili jako čudne izbore, a na red je došao i Sten Vavrinka.

Iako bi se po prirodi stvari očekivalo da Vavrinka „uzida“ veliki deo svog prijatelja i zemljaka Rodžera Federera, ispostavilo se da je Švajcarac najveći deo uzeo od – Novaka Đokovića.

Izabrane vesti

Od osam elemenata od kojih se pravio idealni teniser, čak polovina je Novakovih. Neočekivano od Vavrinke, mora se priznati...

Da vidimo kako je to Sten sastavio: servis bi uzeo od Džona Iznera, ritern od Novaka Đokovića, forhend od Rodžera Federera, a bekhend od sebe samog, ako je u pitanju jednoručni ili od Đokovića, ako je izbor dvoručni.

Dalje, taj igrač bi morao da ima Federerov volej, mentalnu snagu Rafe Nadala ili opet Đokovića, osećaj za lopticu Benoe Pera i kretanje – Novaka Đokovića.

Slično je birao i Benoa Per, samo što bi on uzeo forhend od Rafe Nadala, a mentalnu snagu od Huana Martina del Potra. Verovatno zbog neverovatne upornosti da se vrati na teren i pored serije jako teških povreda...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara