Adem Ljajić (©Reuters)
Adem Ljajić (©Reuters)

Adem Ljajić: Očekivao sam više od sebe

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.06.20. | 12:39

"Nisam zadovoljan igrama ove sezone", priznaje as Bešiktaša

Očekivalo se više od Bešiktaša i Adema Ljajića ove sezone. U prošloj su bili u jednom momentu kandidati za titulu, ali su pali u finišu.

Umesto da budu još bolji u ovoj sezoni, crno-beli su popustili, došlo je do smene trenera, a Ljajić se uklopio u to sivilo ekipe.

Izabrane vesti

Srpski reprezentativac uoči nastavka prvenstva priznaje u razgovoru za klupski sajt da je i sam očekivao više od sebe.

Bio sam zadovoljan svojim igrama u prošloj sezoni, kada sam došao u Bešiktaš. Svestan sam kakva su zbog toga bila očekivanja od mene u ovoj takmičarskoj godini i jasno je i meni da ih nisam ispunio. I ja sam očekivao više od sebe. Nisam zadovoljan, mada mislim i da nisam bio baš toliko loš“, rekao je Ljajić.

Ostalo je osam kola do kraja prvenstva u Turskoj, a Ljajić i Bešiktaš se nadaju da bi mogli do mesta koje vodi u Ligu šampiona sada kada je UEFA suspendovala Trabzon iz Evrope.

Imamo matematičku šansu u ovih osam kola. Bešiktašev cilj je da uvek bude na vrhu, pa uz malo sreće, nije nemoguće da to ostvarimo. Ići ćemo korak po korak, utakmicu po utakmicu“,

Iako Ljajić nije baš u milosti kod novog trenera Bešiktaša Sergena Jalčina, za sada se ne žali na tretman.

Sergen je bio odličan igrač i sada je takav trener, pokušava da nam prenesa svoja iskustva. Učiniću sve da ispunim zadatke koje mi da kako na treningu, tako i na utakmicama“, poručio je Adem Ljajić.


tagovi

BesiktasAdem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara