Komentari na vest

Ado i bez minuta u Zvezdinom dresu dobio poziv u reprezentaciju

R

Repac grizojajac@serMudo

pre 7 meseci

@serMudo - Ma, šta pričaš! Kažeš da je Ado bukva za fudbal, a što bi tek rekao za Kulibalija, Dionija i Ndiajea?! Na što ti liči Kraso, drugoligaški fudbaler iz Francuske?! Memoj mi samo reći da Kraso, onako nezainteresovan i neborben, potpuno odsutan sa utakmice (ko zna u kojem je svetu), može da igra sa uspehom u LŠ!

Aleksandar

pre 7 meseci

Ako neko zna tacne detalje ali zanimljiva je situacija sa njim, njemu su ovi iz Serifa skoro unistili karijeru. On je hteo da predje samo u Zvezdu a oni su hteli da ga uvale u valjda Kopenhagen i zbog toga nije igrao dugo, godinu dana i vise ? Ako se dobro secam nesto slicno je bilo i kod nas sa Degenekom , doduse ne toliko dugo , bio je na tribinama jer nije hteo da ode. Pretpostavljam da je taj poziv i prijateljski i profesionalno ohrabrenje od tog trenera, posto bi bilo zanimljivo znati da li samo zbog inata i samozivosti Serifa on prakticno nije uopste igrao dugo .
s

serMudo@Aleksandar

pre 7 meseci

Napisao si celi roman, a nisi u stvari ništa rekao! Za tvoju informaciju, ne veruj u novinarske patke, jer ko zna - zna! Mogao si gledati utakmice Spartaka i video bi da je Ado bio jedan od lošijih igrača Spartaka. Onda možeš zamisliti kakvi su stručnjaci Terzić i Mrkela, kada su doveli ovu bukvu za fudbal!
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

98% што се---е овде и пљујете овог момка, ви сте ти који сте две године овде писали:доведите ада, адо кида, где срна на осигурачу, ах дасмо ада довели, итд, итд! Неразумем како вам није мука када се погледате у огледалу?
k

kobaja

pre 7 meseci

terza magija haha
m

mita i trta

pre 7 meseci

jedan od jacih ugovora ikada ...nula minuta 400 000 somica evrica
m

metalika moj dobar

pre 7 meseci

najaci posao na svetu ...predsednik zvezde ,trosis arcis pravis minus ...i nikom za nista ne odgovaras

geostartraca@gmail.com

pre 7 meseci

Pa njemu je Oliver Arthur menadžer, šta je tu čudno?
s

sladjann

pre 7 meseci

On ne računa na njega kangu,spajica,degeneka,borjana,oterali Pešića,.... znači rezultata nema i neće biti,problem u treneru ......igrači nemaju volju da igraju!!!!ne zanosi te se da bilo šta valja,oterali krstovica....doveli dva panja od napadača!
o

odakle si tiiiii

pre 7 meseci

na svakog igraca oni uzmu procenat sta te cudi ??
V

Veljko9

pre 7 meseci

Dugar Uroša Račića po tome
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Suuuuuperrrr. A šta ćemo sa Ristićima, Jovićima, Milenkovićima, itd...koji ili ne igraju uopšte ili su propali, a kod pikseta zacementirani?
F

Filip Višnjić

pre 7 meseci

skauting
s

serMudro

pre 7 meseci

Možda Mocartsport nije trebao objaviti spisak reprezentativaca Gane, jer to je sjajan šlagvort za Mrkelu da dovede još 4-5 "kapitalaca" iz Gane, sa kojima će nam se u Evropi smejati!
R

Repac grizojajac@serMudo

pre 7 meseci

@serMudo - grešiš! Ne dovodi Mrkela ova "pojačanja" iz Afrike samo iz Gane! Tu ih ima i bilo ih je iz svih zemalja Afrike od Senegala do Svazilenda! I zamisli od njih 70-80 nikoga Zvezda nijew uspela prodati! Eto kakva mi "pojačanja" uvozimo iz Afrike!
k

koja ....

pre 7 meseci

pamet!
J

Ja s

pre 7 meseci

Samo znam, da čovek preko noći ne može zaboraviti da igra fudbal. Dugo nije igrao i to je problem. Nemojte se začuditi da uskoro bude u sastavu. Sve se to promeni uz dobar trening, živi bili pa videli.
P

Pera genije@Ja s

pre 7 meseci

@Ja s – Ma, kako da ne, Ado je strašno dobar igrač, ali nije toliko dobar koliko je strašan! Kad je toliko dobar što ga ne dovedeš kao “pojačanje” u tvoj privatni klub?! Gledali sm ga celo proleće u Spartaku i celo vreme je bio u stelt modu!
v

vidoviti

pre 7 meseci

Ja zaboravio da je on kod nas...
s

sve falsineli

pre 7 meseci

to se vise ne zna ko je a ko nije
L

Leao

pre 7 meseci

Treneru ako si otet, pa pod prisilom uzimas ovog, onda je sve uredu, u suprotnom… On nije pojacanje ni u drugu ligu albanije, ne u zvezdu. Ali bije masnu lovu, briga njega sta mi mislimo. Mrkela da daje svoje pare do sad bi se 8x obesio, ovako daje narodne i libo ga racku
n

ne treba

pre 7 meseci

severinu i uroševića da pozove....
G

Gostgost

pre 7 meseci

A zasto je to iznenadjenje? Pa nase vedete reprezentacije ni do klupe nisu dobacivale a bile u standardnih 11. Sem toga, ima vise iskustva od mnogih drugih sa spiska...