Osman Bukari i Edmund Ado (©AFP)
Osman Bukari i Edmund Ado (©AFP)

Ado ponovo dobio poziv u reprezentaciju, vraća se i Bukari

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.11.23. | 19:32

Krilni fudbaler u oktobru nije mogao da se odazove na poziv selektora Krisa Hjutona zbog povrede

Ne menja se njihov status u klubu, ali ne utiče to na odluku Krisa Hjutona, koji smatra da i Edmund Ado i Osman Bukari treba da se nađu pod zastavom Gane, te ih je obojicu pozvao na novembarsko okupljanje Crnih zvezda.

I nema tu ničeg spornog, posebno ne u slučaju Osmana Bukarija, budući da krilni fudbaler pruža vrlo dobre partije u Crvenoj zvezdi. Ado pak još nije odigrao ni minut od starta sezone, zbog čega pomalo čudi što ga je Hjuton posle oktobarskih, prijateljskih utakmica, pozvao i za novembarske, kvalifikacione sa Madagaskarom i Komorima.

Izabrane vesti

Bukari je takođe našao na spisku pre mesec dana, ali zbog povrede nije mogao da se priključi reprezentaciji. Sada će pak biti na raspolaganju i pokušati da pomogne Gani da što bolje započne prvi ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Krilni fudbaler je za Crne zvezde odigrao 13 utakmica uz učinak od tri gola i dve asistencije, dok je Ado upisao dva nastupa manje.

Golmani: Lorens Ati Zigi (Sankt Galen), Džozef Volakot (Hibernijan), Ričard Ofori (Kajzer Čifs)

Defanzivci: Alidu Seidu (Klermon), Denis Odoi (Klub Briž), Gideon Mensa (Okser), Abdul Fatavu Hamid (Medeamua), Kasim Adams (Hofenhajm), Nikolas Opoku (Amijen), Danijel Amarti (Bešiktaš), Abdul Mumin (Rajo Valjekano)

Vezisti: Baba Idrisu (Almerija), Madžid Ašimeru (Anderleht), Abdul Samed Salis (Lans), Edmund Ado (Crvena zvezda), Mohamed Kudus (Vest Hem), Andre Aju (bez kluba)

Napadači: Osman Bukari (Crvena zvezda), Džozef Pejntsil (Genk), Ernest Nuama (Lion), Džordan Aju (Kristal Palas), Kamaldin Sulemana (Sautempton), Injaki Vilijams (Atletik Bilbao), Antoan Semenjo (Bornmut), Džonatan Sova (Medeama)



tagovi

Edmund AdoOsman Bukarireprezentacija Gane

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara