(©Star sport)
(©Star sport)

Adžić na novoj pozajmici: Srbin adut u borbi za opstanak, radna dozvola odlaže premijeru

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.01.21. | 14:01

Ofanzivac ponovo zadužio dres Emena

Drugu godinu uzastopno, Luka Adžić će početi na pozajmici u Emenu. Talentovani srpski ofanzivac koji je i na početku 2020. prosleđen iz Anderlehta u redove aktuelnog fenjeraša, kroz još jednu polusezonu će pokušati da podigne formu i dokaže kvalitet za ljubičasti dres.

Iako je pozajmica već dogovorena, prepreka na putu do prvih minuta za đaka Zvezdine škole je radna dozvola koju trenutno iščekuje i zbog koje će propustiti naredna dva susreta, a procena stručnog štaba Emena je da će Adžić u konkurenciji za tim biti od 12. februrara i duela sa RKC Valvajkom.

Izabrane vesti

Prethodna godina Adžiću nije donela željeni rasplet, međutim srpski ofanzivac odlučio je da i u narednoj krene istim putem u nadi da će na popravnom ispitu uspeti da prevaziđe ranije prepreke. Pod uticajem zdravstvenih problema 22-godišnji ofanzivac je na prethodnoj šestomesečnoj pozajmici u Emenu odigrao samo tri utakmice što ga nije sprečilo da postigne prvenac u pobedi nad Vilemom (4:2). Jesenji deo aktuelne sezone Adžić je proveo u Ankaragudžuu gde je šansu dobio na 12 utakmica, ali uglavnom sa klupe.

Talentovani fudbaler u Emenu je označen kao važno pojačanje u borbi za opstanak, a osim Srbina dres su u zimskom prelaznom roku zadužili Jari Vlak, Žan Pjer Riner, Elias Frej, Donis Avdijaj i Didije la Tore.

Emen je trenutno poslednjeplasirani tim šampionata Holandije sa samo šest bodova u 19 kola i bez ijednog trijumfa.

Podsetimo, Adžić je u Anderleht došao leta 2018. godine iz Crvene zvezde za 800.000 evra, ali do danas nije uspeo da se nametne i vreme je mahom provodio na pozajmicama


tagovi

EmenLuka Adžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara