Komentari na vest

Afrički Katai čeka da se uklopi u sistem...

A

Arizona Svedoci

pre 3 meseca

Jednom za svagda da pojasnim. Svako ko kaze bilo sta protiv, pa makar to bila i pozitivna kritika nije zvezdin navijac. On je bot. Uglavnom grobarski. Placaju ih Vazura, Vucela, Ostoja, Zoc (iz svog dzepa), setimo se I Degenek je placao da se pise protiv uprave, Borjan kad je sklonjen, Bahar iz Izraela elektronskim putem uplacuje izvesnu sumu da se pise kako su ga najurili. I niko od njih ne voli ZT sto znaci da ne voli ni klub a ni drzavu. Molim redakciju da im ne objavljuju komentare jer unose razdor i hoce da destabilizuju klub, drzavu i ekonomskog (knjigovodstvenog) tigra.

Kokot Nedeljko

pre 3 meseca

Ronaldo je portugalski Katai bre!
N

Nedeljko Kokot.

pre 3 meseca

Vidim da ovde neki dusmani pominju neke dugove Zvezde i lupetaju cifre ko na pijaci,a sta ce mo onda sa zvanicnom izjavom vaseg bivseg clana uprave i Vucelicevog bivseg zamenika u vasem jsd klubu koji pre meces dana javno izjavi za TV Slovenija da prtizan ukupno duguje vise od 100 mil ali da ova vasa uprava to Krije od javnosti i da lazno prikazuje mnogo manji dug nego sto je zaista,i to je upravo razlog zasto ne smeju da daju ostavke,jer ce se sve to saznati i otkriti ako Vazura i kompanija podnesu ostavke i zato godinama u nazad cine sve da ostanu u klubu na vlasti samo da ne bi isplivala istina u javnost da je klub u totalnom Bankritu i da su vam upravo zbog duga od preko 100 mil isekli struju i grejanje pre samo par meseci,i zato sad vasa uprava mora sve zivo da rasprodaje od igraca da bi klub preziveo i izbegao odlazak u totalan stecaj,to je izjavio vas bivsi clan uprave i bivsi Vucelin zamenik za TV Slovenija,tako da kad on to kaze i javno priznaje to je kraj svake price!
S

Stub srbstva ?!?

pre 3 meseca

Muhamed,Osman,Sherif najcesca imena u Zvezdi zadnjih 10ak godina ?! Prvu utakmicu u istoriji sportskog drustva odigraste u bratskoj vam Albaniji ?! Ko ste vi ustvari ?!
K

Kopljanik

pre 3 meseca

Na grbu vam Zvezda u imenu Bari, ko ste vi ustvari!?
8

8 Titula

pre 3 meseca

PUNA PODRSKA ZA UPRAVU,TERZU,MILOJA I IGRACE OD SVIH PRAVIH DELIJA,DUSMANI NEK CRKNU,BICE I 7-MA TITULA ZA REDOM!
I

Iz aviona se vidi

pre 3 meseca

Koliko grobarskih botova
I

Iz bunara

pre 3 meseca

ima i arizoninih vise
M

Mali JSDovac

pre 3 meseca

Izvinjavam se svim Zvezdašima što im svaki dan kradem nikove, i zato što godinu dana svaki dan ostavim na desetine i desetine komentara na svaku vest o Zvezdi, i što stalno prozivam Zvezdu, trenera, igrače pogotovo Afrikance sa Zvezdaškim Nikovima. Ja sam odrastao u domu za nezbrinutu decu i imam ozbiljnih problema u glavi. Već duže vreme sam u Lazi Lazareviću. Hvala vam na razumevanju. I zamolio bih Mocart da mi objavi ovaj komentar, kako bih se izvinio svim Zvezdašima, hvala.
m

mikica78

pre 3 meseca

kad vidim Darijan Nedeljkovic samo kliknem na back
C

Cjepka123

pre 3 meseca

Ja sam odustao kad sam stigao do čuvenog: "Pedantni stručnjak iz aranđelovca".
n

no comment

pre 3 meseca

Jedan grobarski bolesnik je ostavio 20 komentara sam na ovoj vesti... sta dalje reci
б

бежмо Константине..

pre 3 meseca

Он је сам,а нас је само двојица...
Z

Zvlat1246@Nenad1246

pre 3 meseca

Nenad1246 – verovatno te nisu obavestili da su galaktikosi bili nosioci igre! Naši igrači su vodu nosili (Rodić, Dragović, Nedeljković. Priznaćeš da oni oni nisu bili nosioci igre. Nosioci igre su bili Kanga, Olanjika, Brukari, Žan Filip, i Nedaje! Čak je jedan talentovani Mijatović uglavnom igrao u drugom poluvremenu kao zamena nekom Nedaju, najgorem cenarforu posle Kulibalija, koji je nosio dres Zvezde! Ti moraš uvek da protivrečiš u komentarima! Istinski spomenik bezličnosti! Ne kažem da si glup! Samo nemaš sreće u razmišljanju!
S

SilverSurfer

pre 3 meseca

Ni kriv, ni dužan je izgubio mesto u ekipi. I onda se ljudi čude šta se dogodilo? Dogodila se kombinacija. I zbog toga se ispada iz ekipe. Zar bi u bilo kom ozbiljnijem klubu neko menjao igrača koji je prošao pripreme i u napadu dobro izgledao sa Olajnikom i Bukarijem? Ali, došao je rvač koji je tuširan na stadionu Čukaričkog prilikom prvog kontakta sa loptom. Iz kola u kolo rvač je pokazivao da mu lopta smeta a trebalo mu je više od 10 utakmica da postigne gol u prvenstvu ali je, onaj koji ga je doveo, rekao da struka veruje rvaču. Zvezda je pokazala da joj nije potreban igrač koji zna da igra, ume s loptom, koji je na derbiju nakon par minuta boravka na terenu Magiku napravio izglednu priliku. Koji je, koristivši svu moguću magiju kojom raspolaže, prebacio loptu glavom preko prečke. Dokle god se ovde pišu bajke o Ivaniću, Kataiju i Kangi od Zvezdinog fudbala nema ništa. Na sličan način kao i Kraso iz tima je zbog Hvana ispao Stamenić. Prekomandom na zadnjeg veznog, što ne može da igra, lagano je trasirao put ka klupi a izgleda da je, u ovom trenutku, potpuno nestao iz kombinacija za prvi tim. Način na koji je Zahid okrenuo Hvana na derbiju sramota je za igrača plaćenog 5 miliona evra. Navrat - nanos dovedena "pojačanja" i njihovo nasilno uguravanje u tim kao i prodaja Erakovića potpuno su poremetili ekipu a moguće je i uticali na hemiju među igračima. Sve je urađeno pogrešno da bi se na kraju, uz Rodićevu pomoć, kola slomila na Baharu. Međutim, o tome se neće pisati.
C

CrnaZvezda

pre 3 meseca

Do juce su bili indijanci i pakistanci, danas su afrikanci hahahhaha
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Afričkom Kataiju neće biti problem da se uklopi u sistem “Zvezdinog Supermena”, jer njemu je već zagarantovano mesto kao rezervi šampiona Afrike! Poznato je da je “Zvezdin Supermen” veliki afro-fanatik, na liniji nastavljača učenja Filipa Višnjića (Terzića) i tek sada su sa igrama završili Knežević i Šljivić! Javno sam im poručivao preko Mocartsporta šta ih čeka kada se Zvezda kompletira sa afričkim galaktikosima, ali me nisu poslušali, da odmah uzmu ispisnice i odu tamo gde će igrati (TSC, Čukarički, Voždovac i drugi). Sada im je kasno, izgubiće još jednu sezonu u svom razvoju! Zar Šljivić i Knežević ne vide da je Điga (20), rezervista iz Švajcarske brutalno forsiran i u SLS i u LŠ, a za naše mlade igrače nema mesta, a imaju isto godina kao fudbalska cepanica Điga! HITNA PRIVATIZACIJA! Podrška za Vidića!
Z

Zvlat BG@Don Vito Corleone

pre 3 meseca

Don Vito Corleone - mislim da si u pravu! To se vidi kao iz aviona! Tako će biti sve dok funkcije u Zvezdi, budu vršili ovi slepci koji vide samo svoj lični interes,l u Zvezdi! Zabole njih ona stvar za Zvezdu! Njima je najvažnije da su okruženi čuvarima nacionalnih parkova iz Afrika, koje oni promovišu u "pojačanja". To njima sigurnost, parica ide a oni leže! Uprava napolje! Podrška za Vidića!
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@Mali kradljivac mog Nika. Prvo si ukrao moj Nik, pa si ukrao Nik Zvlat BG. Ne znam zašto ti stalno objavljuju te rasističke komentare. Nije mi jasno kako pišeš komentare kada nosiš onu belu košulju, verovatno nosom.
j

jdkdkdkdk

pre 3 meseca

Brate kad ovaj krene sa svojom terminologijom tipa punjenje očiju.. napiši jednom atraktivan igrač ili lucidan ili nešto slično molim te
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Afrički Katai je daleko dve svetlosne godine od našeg Magika! Afričkog Kataia smo gledali u grupnoj fazi LŠ, gde je kod Bahara na nekim utakmicama igrao klasičnu "devetku", a na nekim "odmah iza napadača"! I šta smo videli?! Apsolutno ništa, odnosno dokazao je da je samo francuski drugoligaški igrač, nesposoban da igra u LŠ, kao i Nedaje, Điga i Olanjika! Sa njima četvoricom, uz pomoć Kange i Brukarija, smo osvojili zadnje 32. mesto u generalnom plasmanu svih grupnih faza, sa jednim jedinim osvojenim bodom! O Krasou kao dobrom fudbaleru mogu da pričaju samo oni koji nikada u životu nisu loptu šutnuli!
N

Nenad1246

pre 3 meseca

A naše vedete nisu bile na terenu sa njima?
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Ne ulazi u polemiku sa kradljivcem nika!
д

делије, делије...

pre 3 meseca

ајмо сви у глас,Исо Леро један је од нас....
K

Ksavijer

pre 3 meseca

Magiko iz Abidžana
h

hahahaha2211

pre 3 meseca

@Gostivar Kitai :D
С

Симо Спасић

pre 3 meseca

📢 "Обала слоноваче је срце Србије, Србије..."
d

d. g.

pre 3 meseca

Ni jedan normalan komentar. Kuda mi to idemo?
Y

York

pre 3 meseca

pa grobarski kompleksi
и

идемо у Африку

pre 3 meseca

да садимо паприку ..
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Na "pedantni stručnjak" sam bacio peglu.
f

filip krasno

pre 3 meseca

U tekstu, ko ume da cita lepo pise da je briljirao kod Bakara ali dolaskom tri pojacanja je pao u drugi plan. Ko ih je doveo i zasto kad je u tom momentu hemija na terenu bila na visokom nivou? I to dovodjenje igraca preko volje trenera je zapravo kljuc svega sto se kasnije desilo. Nezadovoljstvo i ravnodusnost kad su videli gde su dosli i sta se radi.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Stvarno nije uredu da grad Zagreb pravi novi stadion Dinamu, a partizan opet izvisio??? Stvarno nema smisla. Pod hitno da i partizanu naprave stadion odmah pored novog Dinamovog stadiona.
D

Dejaji

pre 3 meseca

Ako je osvoji afrički kup onda treba da se istoče kao najbolji kod nas. Ako ne, onda je problem trenera..
l

lorens

pre 3 meseca

pa on je bio rezerva tamo
-

- SUŠTINA -

pre 3 meseca

Kada ce posle dinamovog da grade partizani stadion u rodnom kraju?
-

- SUŠTINA -

pre 3 meseca

Kada ce posle dinamovog da grade partizani stadion u rodnom kraju?
п

па имали сте и

pre 3 meseca

"звездиног четника" који је играо за Хрватску и каријеру завршио у Хрватском драговољцу...
P

Pobogu

pre 3 meseca

A ceo ndh zavrsio u jsd-u
b

bolest ..

pre 3 meseca

kaze navijac nkp buahahahhaha
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Kakav je takav je naš je. Vi nemate ni takvog.
г

гост1986

pre 3 meseca

Код вас играле само Србенде... Најјачи сте нема шта
Š

Škrabotina

pre 3 meseca

Serengetiska bitanga ili momak mirne ćudi iz Mogadišua?
G

GostO

pre 3 meseca

Pa ni jedno ni drugo nisu u Obali slonovace. Ali dobra fora.
-

- SUŠTINA -

pre 3 meseca

Niko ne moze da zabrani partizanu da bude osnovan u drugoj državi
h

hahahahah

pre 3 meseca

Nece imati da problema da se uklopi, polovina u tom klubu su crnci iz afrike koju pricaju bantu jezikom, druga polovina su romi iz indije i pakistana. Srpsku decu su poslali za Ameriku, da ojacaju srpsku zajednicu tamo, jer oni su stub srBstva...
-

-SUŠTINA-

pre 3 meseca

Navijam za mali klub i otud takvi kompleksi
п

па зато је

pre 3 meseca

звезда -српски Замалек
г

гостиона

pre 3 meseca

Имали смо Мексичког Гидру можемо и Афричког Катаија
E

Eseks

pre 3 meseca

Dobar,lenj i afro!!
-

- SUŠTINA -

pre 3 meseca

Čiju sliku Terzić drži u kancelariji i zbog čega?

gemathegreat

pre 3 meseca

Vokrijevu, da nas se nikad ne potkrade greška kao groblju. Svakoga dana svi prolaze pored slike, prekrste se tri puta i kažu iš sotono.
J

Junker

pre 3 meseca

Nista novo on nije uradio, kao sto znas drzali ste i vi i mi slike mnogih na toj poziciji. SD CZV i JSD Partizan su drzavne firme.
b

bratimljenje

pre 3 meseca

Mislim da Vokri nema nikakve veze sa Zvezdinom prijateljskom utakmicom u Tirani 1945. godini.
@

@gema

pre 3 meseca

Drveni advokat, prvobranilac koji se odmah javlja da brani Terzu kad kod se pojavi njegovo ime, sendvic, sokic, dnevnica, sta li je!?
4

421

pre 3 meseca

Lenja africka bitanga Jean Philippe Krasso!
A

Ahahaha

pre 3 meseca

Ahahahahaha
O

Ojop

pre 3 meseca

"Africki Katai" Boze me sakloni i sacuvaj...
G

Gostivar

pre 3 meseca

Katai sa vecom kitom
V

Vladica Kraljevo

pre 3 meseca

Da li ima opcija da se podesi da ne izlaze ovi "tekstovi" od odredjenog novinara tipa ovaj sto necu ime da mu spomenem.
D

Dzi

pre 3 meseca

Da vam se zabrane reci "pedantni". I "temperamentni".