Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

AFRIKA: Aktivni Južnoafrikanci, Marokanci i Egipćani

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.09.21. | 08:26

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Južna Afrika 1)

Domaćin ima loš početak u šampionatu Južne Afrike, samo četiri boda u prva četiri kola. Svelouz je poražen na poslednje dve utakmice. Kejptaun Siti ima, takođe četiri boda, ali iz tri meča. Ove godine Svelouz i Kejptaun su odigrali tri utakmice, a na dve prethodne nije bilo pobednika (0:0 i 1:1). Početkom godine, tim iz Johanesburga je pobedio Kejptaun sa 3:2. Svelouz ima problem sa realizacijom, samo jedan gol za prvih 360 minuta prvenstva. Gosti iz Kejptauna su jedini trijumf ove sezone ostvarili u gostima, pobedivši Rojal sa 2:1.

OLIMPIK – ITIHAD TANGER, 18.00

(Fudbal, Maroko 1)

Ovi timovi su slabo započeli novi šampionat Maroka, imaju samo po bod posle dva kola i sa samo jednim postignutim pogotkom. Kada igraju Olimpik iz Kuribga i Itihad Tanger ne dolazi veliki broj golova. Šest mečeva u nizu je bilo 0-2, a na čak devet od 10 utakmica bilo je dva ili manje pogotka. Pre godinu dana, u poslednjem odmeravanju snaga, Tanger je slavio u gostima sa 1:0.

SMOUHA – PIRAMIDS, 19.00

(Fudbal, Kup Egipta)

Danas se igra jedan meč osmine finala Kupa Egipta. U Aleksandriji se sastaju Smouha i Piramids. Gosti iz Kaira su završili protekli šampionat sa četiri trijumfa i imaju ulogu blagog favorita. Smouha je dobila poslednji meč protiv Piramidsa sa 3:0. Na tri poslednje utakmice dolazio je tip 2-3 gola

--------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------------



tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara