Fudbaleri Egipta (©Reuters)
Fudbaleri Egipta (©Reuters)

AFRIKA: Bitka u Egiptu za ulazak u elitu

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.06.24. | 09:04

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Etiopija 1)

Finiš je sezone u Etiopiji. Fasil Kenema je na sedmom mestu. U poslednja tri kola može da se pomeri za koje mesto napred, ali bez izgleda da se plasira u jedno od dva međunarodna takmičenja. Ima dva poraza, pa kada gosti jedva čekaju kraj šampionata. Domaćin je već drugoligaš. Davno je izgubio šanse da se bori za opstanak, pa je jasno da su gosti favoriti bez obrzira na formu. U prvom delu sezone u duelu ovih timova Fasil Kenema je pobedio današnjeg rivala sa 2:0.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

HARAS – TERSANA, 16.00

(Fudbal, Egipat 2, plej-of)

Haras deli prvo mesto u plej-ofu druge lige Egipta sa Aleksandrijom pred poslednja dva kola. Tersan nije bez šanse, zaostaje tri boda za domaćinom i mogao bi da se uključi u borbu za prvo mesto i promociju. Oba tima su prošle nedelje poražena. U prvom meču ovih timova, Haras je pobedio u gostima današnjeg rivala sa 3:2.

SUEZ – ALEKSANDRIJA, 16.00

(Fudbal, Egipat 2, plej-of)

Aleksandrija je pobedila Tersan prošle nedelje i ukjučila se u borbu za ulazak u najbolje društvo egipatskog fudbala. Suez ima tri boda manje, pa i on ima šansu da se izjednači sa današnjim rivalom i unese dramu pred poslednjih 90 minuta plej-ofa. Aleksandrija je pobedila Suez sa 1:0 na svom terenu.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara