Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

AFRIKA: Enjimba sve dalje od Lige šampiona, Nasarava uspešno čuva drugu poziciju

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.08.21. | 21:25

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa afričkog kontinenta

ENJIMBA - SANŠAJN 1:1 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Nigerija 1)

Trećim remijem na poslednja četiri meča Enjimba je kolo pre kraja ugrozio izlazak u Ligu šampiona naredne sezone, pošto ima dva boda manje od drugoplasirane Nasarave. A mogao je da bude bodovno poravnat, samo da je sačuvao vođstvo koje je stekao u 60. minutu. Ali nije uspeo, Sanšajn je izjednačio u 77. i znatno popravio šansu za opstanak pred poslednjih 90 minuta sezone.

KANO PILARS - VIKI TURISTS 1:0 (0:0)

(Fudbal, Nigerija 1)

Kolo pre kraja prvenstva, Kano Pilars i dalje ima šansu da se domogne mesta u Afričkoj Ligi šampiona. Međutim, evidentno je da se muči, jer je posle poraza od Kvare u prošlom kolu, u ovom slavio protiv tima iz donjeg dela tabele golom u nadoknadi. Odolevao je Viki Turist više od 90 minuta, ali ipak nije uspeo da odbrani bod, pa poslednje kolo neće da dočeka mirno, jer je prvi iznad crte.

NASARAVA JUNAJTED - ENUGU RENDŽERS 3:0 (2:0)

(Fudbal, Nigerija 1)

Ne prepušta Nasarava drugu poziciju. Remizirala je u prošlom kolu, međutim, niko od najbližih pratioca nije iskoristio njen kiks. Večeras Nasarava nije dozvolila da joj se dogodi još jedan. Gol na početku meča, potom još jedan u finišu prvog dela, pa onda i pred kraj meča - dovoljno za ubedljivu i sigurnu pobedu nad Enugu Rendžersima.


tagovi

Afrika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara