Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

AFRIKA: KCB u sjajnoj seriji u Keniji, Fasil dominira u Etiopiji, igra se i u Obali Slonovače

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.12.21. | 09:14

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kenija 1)

Leopardas ima samo četiri boda u prvih sedam kola šampionata Kenije. Pošta Rendžers je na sredini tabele, sa 10 bodova iz šest kola. Krajem maja ove godine nije bilo pogodaka u duelu ovih timova, a pre toga su tri meča bila gde je palo tri i više pogodaka, uz golove na obe strane (GG).

BANDARI – KCB, 13.00

(Fudbal, Kenija 1)

Bandari je u vrhu šampionata Kenije. Ima 13 bodova u prvih šest kola. KCB je u odličnoj formi. Posle lošeg starta ostvario je četiri vezane pobede. Na šest vezanih utakmica ovih timova bilo je 2-3 gola. KCB je dobio Bandari oba puta u proteklom prvenstvu, na svom terenu sa 3:0, a u gostima sa 2:1.

ADIS ADABA KENEMA – VOLKITE KETEMA, 13.00

(Fudbal, Etiopija 1)

Adis Adaba je na petom mestu šampionata Etiopije sa tri boda manje od lidera Velajta Dihe. Volkite Ketema je je na osmoj pozicIji. Ovaj klub igra tvrde utakmice, gol-razlika je 4:3. Volkite nema poraz u gostima. Dobio je jedan meč, a dva puta odigrao nerešeno. Adis Adeba ima polovičan učinak na svom terenu, trijumf i poraz.

--------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------

FASIL KENEMA – SIDAMA BUNA, 16.00

(Fudbal, Etiopija 1)

Fasil je lider šampionata Etiopije sa osam bodova iz četiri kola. Samo dva gola je primio šampion ove afričke države. Sidama Buna je na 11. mestu, a ima čak četiri remija u prvih šest kola prvenstva, a tri u nizu, i to identičnim rezultatom – 1:1. Tradicija je uz Fasil Kenemu koja je dobila četiri vezana meča protiv Sidame Bune. Na šest od sedam poslednjih utakmica bio je tip 2-3.

ASEC MIMOSAS – BOUKE, 16.30

(Fudbal, Obala Slonovače 1)

Domaćin je odigrao samo jedan meč u novom šampionatu Obale Slonovače i slavio je protiv Sola sa 2:1. Bouke je oba meča ove sezone dobio sa po 1:0, pa deli prvo mesto sa Sporting Ganjoom koji ima utakmicu više. Tri od četiri poslednja duela ovih timova bilo je 0:0.



tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara