AFRIKA: Vidad stavio ruku na titulu, velika iznenađenja u Tanzaniji i Gani

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.07.21. | 00:53

Pogledajte pregled dana utakmica sa afričkog kontinenta

SIMBA – JANG AFRIKANS 0:1 (0:1)

Izabrane vesti

(Fudbal, Tanzanija 1)

Veliki derbi Tanzanije pripao je gostima. Ne može se reći da je iznenađenje, ali od domaćina se više očekivalo. Ovako Jang Afrikans je poveo u 12. minutu i potom rutinski odradio posao. Tačnije, znao kako da sačua mrežu.

ASANTE KOTOKO – KING FAJSAL 1:1 (0:1)

(Fudbal, Gana 1)

Veliko iznenađenje u Gani. Asante Kotoko je bio zicer dana kada je reč o mečevima sa afričkog kontinenta. Međutim, odigrali su domaćiu jako slabo. Morali su da jure prednost od 15. minuta. Stigli su do izjednačenja u finišu, ali to je bilo sve.

FUS RABAT – MAGREB FES 0:1 (0:1)

(Fudbal, Maroko 1)

FUS Rabat je bio samo blagi favorit. Međutim, Magreb je odigrao odličan meč. Najviše u taktičkom smislu. Baš malo prostora je ostavio domaćinu. Bio im je dovoljan pogodak u 14. minutu za velika tri boda.

ONZE KRIČURS – REAL BAMAKO 1:1 (1:1)

(Fudbal, Mali 1)

Sve što je vredno pomena na ovom meču iz Malija viđeno je u prvom poluvremenu. Sigurni smo da niste zadovoljni konačnim rezultatom, jer je mirisalo na sigurnu goleadu. Međutim, u nastavku smo malo toga videli.

ELIT JUNAJTED – ARMD FORSES 1:2 (0:2)

(Fudbal, Gambija 1)

Imao je priliku Elit Junajted da pobedom ostane koliko-toliko u šampionskoj trci četiri kola pre kraja, ali šestoplasirani Armd Forses je iznenadio i slavio u gostima 2:1.

RADŽA KAZABLANKA – VIDAD 1:2 (0:1)

(Fudbal, Maroko 1)

 Velika pobeda Vidada! Em što je u najvećem derbiju marokanskog fudbala, em što je - vrlo verovatno - vredna titule. Drugoplasirana Radža sada zaostaje devet bodova, a do kraja ima još pet kola.


tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara