Serhio Aguero (©Reuters)
Serhio Aguero (©Reuters)

Aguero sleteo u Barsu, pregledi i ugovor u ponedeljak

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.05.21. | 20:25

Plata 5.000.000 godišnje

Za razliku od ostalih fudbalera Mančester sitija, Serhio Aguero nije imao mnogo vremena da vida rane posle poraza od Čelsija u finalu Lige šampiona.

Argentinskom napadaču je istekao ugovor sa Građanima, onih desetak minuta u Portu u subotu uveče je bio njegov oproštaj od plave strane Mančester. Već koliko danas, kako pišu španski mediji, Aguero je stigao u Barselonu, koja će biti njegov novi klub.

Izabrane vesti

Sjajni golgeter će u ponedeljak proći lekarske testove, a ako sve bude u redu, potpisaće ugovor sa katalonskim gigantom. Vremena za promociju pred novinarima verovatno neće biti, jer je Aguero već bukirao privatni avion kojim će odmah po okončanju posla odleteti za Buenos Ajres, gde se reprezentacija Argentine okupila i počela pripreme za Kopa Ameriku.

Po informacijama engleskih medija, novi napadač Barselone će zarađivati 5.000.000 evra, a njegov dolazak navijači tumače i kao siguran znak da Lionel Mesi ostaje, jer je navodno Aguero i uslovio prelazak u Španiju ostankom svog najboljeg prijatelja.

Aguero se vraća na Pirinejsko poluostrvo, gde je igrao za Atletiko Madrid do 2011. godine kada je prešao u Mančester siti, gde je postao najbolji strelac kluba svih vremena.

A, Kopa Amerika će biti prilika i Kunu da najzad osvoji nešto veliko u karijeri. Jer, Aguero je jedna od tragičnijih ličnosti argentinskog fudbala poslednjih godina: izgubio je finale Svetskog prvenstva i dva finala Kopa Amerike sa reprezentacijom, a sinoć i finale Lige šampiona sa Sitijem. Najveći uspeh u karijeri mu je i dalje trofej Premijer lige. Ili Liga Evrope sa Atletikom, kako se uzme...


tagovi

BarselonaSerhio AgueroMančester SitiPrimera

Obaveštavaj me

Barselona
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara