Luis Akunja ©AFP
Luis Akunja ©AFP

Agvila u 85. minutu ispustila minimalnu prednost pred put u Kostariku

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.07.22. | 06:04

Predstavnik Salvadora golom Akunje napravio korak ka 2. kolu,Feliks potpisao remi (1:1)

Premijerni dueli 1. kola KONKAKAF lige doneli su opreznu borbu rivala visoko podignutih gardova, te će u oba dvomeča čiji su prvi dueli odigrani večeras, putnik u narednu fazu biti razrešen tek za nedelju dana.

Za razliku od konkurenata, Voterhausa i Pacifika koji su odigrali duel mirnih mreža, Agvila, predstavnik Salvadora, i Alahuelense iz Kostarike, takođe su remizirali, ali rezultatom 1:1.

Izabrane vesti

Domaćin je pogotkom Akunje u 51. minutu uspeo da načne rivala, međutim da se Kostarikanci ne vrate kući sa deficitom pobrinuo se Brajan Feliks samo četiri minuta nakon ulaska u igru. Pogotkom u 85. minutu rezervista Alahuelensea potpisao je remi i tako očuvao neizvesnost pred revanš.

Takođe večeras snage su odmerili predstavnici Jamajke i Kanade, a duelom mirnih mreža zadovoljniji mogu da budu gosti kojima će dragoceni adut u narednom susretu biti domaći teren i razlika u vremenskim uslovima.

Podsetimo, pobednici dvomeča plasiraće se u 2. kolo KONKAKAF lige gde se direktno plasiralo osam klubova. Ravanš utakmice u Kanadi i Kostariki zakazane su za 3. avgust.

KONKAKAF LIGA – 1. KOLO

Sreda

Voterhaus - Pacifik 0:0

Agvila - Alahuelense 1:1 (0:0)

/Akunja 51 - Feliks 85/

Četvrtak

02.00: Malakateko – Migelito

04.00: Hankuk – Platense Munisipal

Petak

02.00: Vega Real - Munisipal

04.00: Esteli – Real Espanja

*Kvote su podložne promenama

**U 2. kolo direktno su se plasirali Tauro, Alijanca (Panama), Olimpija, Motagva (Honduras), Komunikasiones (Gvatemala), Kibao (Dominikanska Republika), Eredijano, Kartahines (Kostarika), Dirijanhen i Alijanca (El Salvador).


tagovi

KONKAKAF liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara