Mino Rajola (©Shutterstock)
Mino Rajola (©Shutterstock)

Ajaks je učinio sve, ali je Mino Rajola srca kamenoga

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.03.21. | 20:38

Mark Overmars probao da zadrži Brajana Brobija

Težak dan za Ajaks. Zvanično je Red Bul Lajpcig objavio da je potpisao ugovor sa Brajanom Brobijem, supertalentom iz amsterdamskog kluba, koji se seli u Nemačku bez centa obeštećenja.

Ajaks nije mogao ništa, jer je Brobi ušao u ralje najomraženijeg menadžera na svetu, Mina Rajole. A, njega interes klubova ne zanima. Samo svoj i igračev. Odnosno, ono što on proceni da je najbolje za igrača.

Izabrane vesti

Probao je Mark Overmars, sportski direktor holandskog velikana, još jednom da ubedi Rajolu da im ostavi Brobija u Ajaksu. Bio je i juče u Monaku da razgovara sa holandsko-italijanskim agentom, ali nije vredelo. Mino je srca kamenoga.

Potpuno sam razoren. Imali smo odličan plan sa Brobijem kao što smo ga imali sa Rajanom Gravenberhom“, rekao je Overmars za holandski Telegraf.

Golobradi napadač je sinoć postigao gol samo što je ušao u igru za Ajaks protiv Jang Bojsa. Očigledno da Kopljanici nisu imali šansu ni ranije da nagovore Brobija da produži ugovor. Kada ga je Rajola uzeo pod svoje, sve je bilo gotovo.


tagovi

Mark OvermarsMino RajolaBrajan BrobiAjaksRed Bul Lajpcig

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara